Home » , » Τα νέα της ζούγκλας.

Τα νέα της ζούγκλας.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018 | 2:58 π.μ.

(Της απεσταλμένης μας Τσίτα Μαϊμουδίτσα). Για την αναμετάδοση mitsos175.

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση έκανε Ουρακοτάγκος σε Γορίλα επειδή ο δεύτερος τον αποκάλεσε «Οννεδίτη».

Άγριος καυγάς ξέσπασε στη ζούγκλα, όταν Γορίλας σε ανάρτηση του στο ταμ - ταμ αποκάλεσε «στέλεχος της ΟΝΝΕΔ» Ουρακοτάγκο που κάθονταν σε διπλανό δέντρο. «Με ζηλεύει, γιατί είμαι πιο όμορφος από αυτόν» δήλωσε ο Ουρακοτάγκος.

Την έκδοση 8 Τσακαλιών αποφασίζει σήμερα το Ανώτατο Δικαστήριο της ζούγκλας.
«Μη μας δώσετε στις Ύαινες, θα μας φάνε», εκλιπαρούν τα Τσακάλια. Τα μέλη του Δικαστηρίου, Κροκόδειλοι και Λιοντάρια, διαβεβαιώνουν ότι θα τηρηθούν όλα τα δικαιώματα των ζώων: Θα υπάρχουν μαχαιροπήρουνα, καθαρά πιάτα, τιμοκατάλογος και τραπεζομάντιλο, σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις.

Επιστολή διαμαρτυρίας έστειλαν οι λεοπαρδάλεις, όσον αφορά το κυνήγι αντιλόπης.
«Δεν μπορούμε να σας κυνηγάμε συνέχεια, Σταθείτε να σας φάμε, όπως είναι προαπαιτούμενο από τη συμφωνία μας με τα όρνεα». «Δεν σφάξανε» απαντούν οι αντιλόπες.

Έκτακτη σύνοδος των μπαμπουίνων θα γίνει τον επόμενο μήνα με αφορμή τη μεγαλειώδη συγκέντρωση βατράχων στις όχθες του ποταμού.

Πολλοί μπαμπουίνοι πιστεύουν ότι ο βασιλιάς τους θα έπρεπε να πάει και αυτός στη συγκέντρωση των βατράχων δείχνοντας έτσι την συμπαράσταση του στο δίκαιο αίτημα τους, να μη ζευγαρώνουν οι πελαργοί. «Είχα δυσκοιλιότητα και δεν μπορούσα να παραβρεθώ στο κοσμοϊστορικό γεγονός» δήλωσε φανερά ενοχλημένος ο βασιλιάς.

Παλιότερη δήλωση της Καρακάξας προκαλεί σάλο στο κόμμα των κορακιών.
Η κυρία Καρακάξα φαίνεται πως είχε παραδεχθεί παλιότερα, σε ιδιωτική συζήτηση, ότι αυτή είχε αφοδεύσει στη λιμνούλα, που έπιναν νερό τα ζώα την περίοδο της μεγάλης ξηρασίας. Όπως ήταν φυσικό η δήλωση προκάλεσε πονοκέφαλο στο κόμμα των κορακιών. Ο αρχηγός τους, ο κύριος Γύπας έδωσε την εξής απάντηση: Η κυρία Καρακάξα έκανε ότι έκανε, επειδή τότε υπήρχαν άλλες συνθήκες: Είχε διάρροια. Άλλωστε εκείνη την εποχή κυβερνούσαμε και μπορούσαμε να αφοδεύουμε όπου θέλαμε…

Το κόμμα των ερπετών πάντως μιλάει για σκάνδαλο, υποκρισία και αδιαφορία για την ποιότητα του πόσιμου νερού.

Έκτακτο: Μια είδηση της τελευταίας στιγμής. Ο Ταρζάν περπάτησε δυο χιλιόμετρα φορώντας παπούτσια.
Δυο ολόκληρα χιλιόμετρα περπάτησε φορώντας παπούτσια ο άρχοντας της ζούγκλας. Το κατόρθωμα πρόκειται να καταγραφεί στο βιβλίο των ρεκόρ της σαβάνας. «Την επόμενη χρονιά θα φορέσω τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι ώστε να αισθανθώ όπως ακριβώς αισθάνονται οι άνθρωποι στην Ελλάδα» είπε στην απεσταλμένη μας, ενώ δήλωσε υπερήφανος που έδεσε μόνος του! τα κορδόνια…  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger