Home » , » Γ. Καραμπελιάς: Από δυναμικός αντιεξουσιαστής, χριστέμπορας και αγαπημένο πρόσωπο των εθνικιστών.

Γ. Καραμπελιάς: Από δυναμικός αντιεξουσιαστής, χριστέμπορας και αγαπημένο πρόσωπο των εθνικιστών.

Από giorgis , Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018 | 2:49 π.μ.


Του  Γ. Γ.

Ανούσιο θεωρούσα πάντα να ασχοληθώ με τον Γιώργο Καραμπελιά και το «Κίνημα Αρδην» που φέρεται να ηγείται και σύμφωνα με τον ίδιο εκφράζει την «πατριωτική αριστερά».
Ούτε τις ανιστόρητες απόψεις του για το Μακεδονικό θα έμπαινα σε κόπο να σχολιάσω, ενώ με αφήνουν αδιάφορο οι πανηγυρισμοί του γιατί, λέει,: «ο Ελληνισμός, σύσσωμος, βρέθηκε την Κυριακή στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για να βροντοφωνάξει την άρνησή του να δεχθεί τον αλυτρωτισμό των Σκοπίων και τον σφετερισμό της Μακεδονίας».

Δεν γνωρίζω γιατί μια αναγνώστριά μας εντυπωσιάστηκε –και μας έστειλε ηλεκτρονικό μήνυμα- με το οποίο μας γνωστοποιεί ότι  «Υπο την Αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ» διοργανώνεται  ημερίδα με θέμα: «Άγιος Κοσμάς, ο φωτιστής του Γένους και η Ιονία Οδός» και κεντρικό ομιλητή τον Γ. Καραμπελιά ο οποίος θα ασχοληθεί με το θέμα «Ο Κοσμάς ο Αιτωλός και ο Εθνικοκοινωνικός χαρακτήρας της Διδαχής του».΅

Ο Γ. Καραμπελιάς εδώ και χρόνια «πουλάει» πατριδοκαπηλία παράλληλα με την χριστεμπορία του. Δεν είναι ο μόνος που στα νιάτα του παρουσιαζόταν σαν ενεργός αντιεξουσιαστής –ειδικά αρχές δεκαετίας του ’80 τότε που διεύθυνε το περιοδικό «Ρήξη»- για να περάσει στους Οικολόγους, μετά στην «Σπίθα» του Μίκη Θεοδωράκη και σήμερα να καταντήσει το αγαπημένο πρόσωπο αρχιρασοφόρων και εθνικιστών κάθε είδους.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 9 σχόλια

24 Ιανουαρίου 2018 στις 10:34 μ.μ.

μαγκια του....

Ανώνυμος
25 Ιανουαρίου 2018 στις 12:22 μ.μ.

Ο καραμπελιάς πάντως την τελευταια τετραετία έχει αφήσει τον εθνολαικισμό κ εχει πάρει υπευθυνες κεντροδεξιές θέσεις.Είναι υπέρ της συνθετης ονομασίας για την ΠΓΔΜ ,υπέρ του Νατο κ της ΕΕ κ υπερ των μνημονίων γιατί τυχόν επιστροφή στην δραχμή εγκυμονεί εθνικούς κινδύνους .Στο κόμμα που έφτιαξε εχει σαν πρώρα βιολιά αυτούς που εφυγαν από τους ΑΝΕΛ τον ιουνη του 15 γιατί δεν υπεγραφαν μνημονιο(Δαμαβολίτης, Δ βασιλειαδης) καθώς κ τον πρωην πολιτευτή της Δημαρ(κ εκλεγμενο στην εσηεα με νδ πασοκ ποταμι) Μακη Διόγο.

18 Ιανουαρίου 2019 στις 1:57 μ.μ.

ο τσιπρας τι ειναι .ενας εθνομηδενιστης χωρις αρχες .καλύπτει τη χρυση αυγή μονο και μόνο ενάντια στη ν.δ.δηλαδή για την καρεκλα .ο καραμπελιας θα μπορουσε να εχει καρέκλα ,ειναι αξιοπρεπης και γνωρίζει τη συγκυρία.κατι που ο τσιπρας δεν εχι καμμια γνωση .λεει ζήτω ο σορος και η εθνική αποδόμηση

18 Ιανουαρίου 2019 στις 2:00 μ.μ.

ο καραμπελιας γνωριζει ιστορια και σιγουρα δεν υπηρετει συμφέροντα .απόδειξη δεν υπηρέτησε την κομματοκρατία .ασε που λιγοι αντιλαμβάνονται δυστυχως τι συμβαινει .ο καραμπελιας είναι δασκαλος του γενους σε καιρους αγραμματοσύνης δικήμας και άπειρων γειτονικών εθνικισμων.γιαυτό κοψτε τις ανοησίες .

18 Ιανουαρίου 2019 στις 2:19 μ.μ.

και κατι άλλο αν δεν υπήρχαν οι πατέρες της ορθοδοξιας (βλ.Γρηγόριος Παλαμάς ΟΙ φιλοκαλλιες ,H PATROLOGIA GRAECA )ο ΚΟΣΜΑς Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ,Ο ΧΡΥΣΌΣΤΟΜΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΛΠ.ΚΛΠ ΘΑ ΕΊΧΑΜΕ ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΘΕΙ.ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!

27 Ιανουαρίου 2019 στις 6:24 μ.μ.

Σας τσούζει γιατί ο Καραμπελιας εξελίχθηκε ενώ εσείς έχετε μείνει τσιμεντολιθοι. Γελοίο το σχολιο. Ανιστορητος ο Καραμπελιας! Για πες τι έγραψε που δεν επαληθεύεται από ιστορικές πηγές. Τενεκέδες . Δε ντρέπεστε .

26 Φεβρουαρίου 2019 στις 10:53 π.μ.

Δυστυχώς δεν βλέπετε πέρα από το δάκτυλο σας! Είστε τα καλύτερα όργανα της Παγκοσμιοποίησης. Κάνετε πολύ κακό στη χώρα και το έθνος και δεν το αντιλαμβάνεστε. Έρχεται η Νέμεσις και θα ναι σκληρή για όλους, ακόμα και για τα τσιράκια του συστήματος όπως εσείς.

7 Ιουνίου 2020 στις 9:12 μ.μ.

παιδιά μορφωμένος είναι απόδειξη οι βιβλιογραφίες που παραθέτει στα βιβλία του, πολυγραφότατος είναι όταν χρειαζόμαστε συγγραφείς, από εκεί και ύστερα εξαρτάται πως ο καθένας αλλά και η κοινωνία αξιοποιεί τα ταλέντα της....

26 Νοεμβρίου 2021 στις 1:37 μ.μ.

Ο Καραμπελιας ανιστόριτος??? Χαχαχα εδώ γελάνε και οι πέτρες!!! Ζήτησε του αν έχεις @ρ...δι@ και όχι κρεμμύδια να κάνετε μαζί έναν διάλογο σχετικά με ιστορικά θέματα! Αλλά οι αριστεροί ακόμα και μπροστά στα μάτια σας να συμβούν γεγονότα τα αλλάζετε για να ταιριάζουν στην μια και μοναδική "αλήθεια". Την κομματική!!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger