Home » , , » Και με δικαστική απόφαση "λαδιάρης", δημοσιογράφος, πρώην εθνοπατέρας σημερινός διευθυντής ειδήσεων τηλεοπτικού σταθμού

Και με δικαστική απόφαση "λαδιάρης", δημοσιογράφος, πρώην εθνοπατέρας σημερινός διευθυντής ειδήσεων τηλεοπτικού σταθμού

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018 | 10:26 μ.μ.


Επρεπε να περάσουν κάποια χρόνια ώστε να ρθει γα εκδίκαση στις δικαστικές αίθουσες μια υπόθεση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αναφερόμαστε στην αποκάλυψη αναμφισβήτητων ντοκουμέντων, απ’ το περιοδικό Hot Doc, που παρουσιάζουν τον πρώην υπουργό και βουλευτή της Ν.Δ. Γιάννη Μιχαλάκη να χρηματίζεται από τον επιχειρηματία Αναστάσιο Πάλλη –ο οποίος υπήρξε συνιδιοκτήτης της φυλλάδας «Πρώτο Θέμα», για να μην ξεχνιόμαστε.

Συγκεκριμένα το περιοδικό είχε φέρει στην δημοσιότητα έγγραφο που έχει συντάξει και γράψει χειρόγραφα ο ίδιος ο Α. Πάλλης με τίτλο «ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ» κείμενο που τροποποίησε και υποβλήθηκε από τον Μιχαλάκη στη βουλή, στα πλαίσια κοινοβουλευτικού ελέγχου, για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα του προφυλακισμένου επιχειρηματία.

Φυσικά ο «εθνοπατέρας» δεν το έκανε αυτό για την «ψυχή της μάνας του». Το περιοδικό δημοσιεύει έγγραφα από το «εξοδολόγιο» του επιχειρηματία στα οποία φαίνεται να δίνονται στον νεοδημοκράτη βουλευτή 7.000 και 5.000 ευρώ.

Εντάξει, οι ποινές που τους επέβαλε το δικαστήριο ήταν "χάδι". (Μιχελάκης και Πάλλης καταδικάστηκαν σε φυλάκισης εννέα μηνών με αναστολή) αλλά εδώ επιβεβαιώνεται άλλη μια διαπίστωσή μας. Οτι αρκετοί από το αστικό πολιτικό προσωπικό δεν είναι τίποτε άλλο παρά έμμισθοι υπάλληλοι καπιταλιστών, άσχετα αν τα συγκεκριμένα περιστατικά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι σταγόνα στον ωκεανό και μόνο από ατζαμοσύνη των συμμετεχόντων σε τέτοιες λαμογιές μπορεί να τα φέρει στην επιφάνεια.

  Και μια λεπτομέρεια. Ο "έγκριτος" δημοσιογράφος Γ. Μιχελάκης  είναι διευθυντής ειδήσεων του Αντένα και μας προσέφερε αντικειμενική και αδέσμευτη πληροφόρηση.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger