Home » , » Ακολουθεί antiva μανιφέστο:

Ακολουθεί antiva μανιφέστο:

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018 | 7:26 μ.μ.

Της Π. Μ.

Λευτεριά σε όσους έχουν ζαχαροπλαστεία και ανθοπωλεία, για να μην αναγκάζονται να καταφεύγουν σε εμπορικές "μέρες" για να βγάλουν κάνα ευρωλάκι.
Λευτεριά στις πωλήτριες εσωρούχων που αναγκάζονται να πουλάνε κιτς αηδίες σε ξενέρωτες γκόμενες που νομίζουν ότι το καλό κρεββάτι εξαρτάται από το βρακί τους.
Λευτεριά στις γραμματείς που αναγκάζονται να στέλνουν ανθοδέσμες στις συζύγους και αν μπερδέψουν το όνομα στην κάρτα με αυτό της γκόμενας ή αλλιώς πουτανάκι,που ακούνε κάθε μέρα στο τηλέφωνο, θα χάσουν το ψωμάκι τους οι έρμες.

Λευτεριά στις ρεσεψιονίστ που αναγκάζονται να εξυπηρετούν μαλακοζεύγαρα, γιατί ντε και καλά θέλουν να πάνε σε χλιδάτο ή μπουρδελάτο ξενοδοχείο, λόγω της ημέρας.
Λευτεριά σε όσους παραμένουν σε σχέσεις ελεγχόμενες, γιατί φοβούνται την καψούρα.
Λευτεριά στα ξενέρωτα κοριτσάκια και αγοράκια που παραμένουν σε σχέσεις "χορηγούς", γιατί πουλάνε το σώμα τους και δεν το χαρίζουν (από αγάπη).
Λευτεριά στους/στις συζύγους που παντρεύτηκαν τέτοιους και παραμένουν σε γάμους-παρωδίες για να μη χάσουν τα ψώνια και τα ταξιδάκια στα εξωτερικά,αλλά την πέφτουν σε γκόμενους/ες δεξιά-αριστερά και πληρώνουν για αυτό.

Λευτεριά στους ζιγκολό. Λευτεριά στις/στους δύσμοιρες/ους που ερωτεύονται αυνάνες και αυνανισμένες.
Λευτεριά στο ροζ και το κόκκινο, που δεν συνδυάζονται μεταξύ τους και πιο καλά πάνε με το μαύρο, το καθένα μόνο του.
Λευτεριά και στον άγιο βαλεντίνο,τί φταίει ο κακομοίρης. Λαστ μπατ νοτ ληστ:

Ο άγιος Βαλεντίνος εντάσσεται στην ετεροκανονιστικότητα του καπιταλισμού (heteronormativity που λέμε και στο χωριό μου).Οπότε πρέπει και να καταρρεύσει όπως κσταλαβαίνετε. Ερωτευθείτε κάθε μέρα.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

15 Φεβρουαρίου 2018 στις 9:56 π.μ.

όπως λένε και στο χωριό μου "η πρέζα έχει θερίσει τα νεανικά μυαλά"

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger