Home » , » Ίμια vs Novartis

Ίμια vs Novartis

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018 | 8:39 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Λαμόγια όλου του κόσμου πηδηχτείτε. Μέρα των ερωτευμένων σήμερα, εραστές του χρήματος, επομένως κάντε έρωτα όχι πόλεμο.

Το βρήκαν το κόλπο: Κάθε φορά που πλημμυρίζει ο καπιταλιστικός βόθρος, κάθε φορά που ξεσπά ένα τεράστιο σκάνδαλο, το οποίο δείχνει το μέγεθος της διαφθοράς, αμέσως μετά “κινδυνεύει η Πατρίς από τους γείτονες”.

Πράγματι ο Σουλτάνος είναι εντελώς ανισόρροπος, διεφθαρμένος και βλάκας. Θέλει να αναστήσει την Οθωμανική Αυτοκρατορία - τρομάρα του. Η Αυτοκρατορία αυτή όμως έχει ψοφήσει εδώ και πολύ καιρό, ενώ το κουφάρι της βρωμάει σαπίλα.

Το θέμα είναι πως οι δικοί μας απατεώνες πάνε κι αυτοί γυρεύοντας για καυγά. Φυσικά, γιατί τα σπασμένα δεν θα τα πληρώσουν αυτοί, αλλά εμείς. Πάλι σε μας θα στείλουν τη λυπητερή μόνο που αυτή τη φορά δεν θα ζητάνε λεφτά, αλλά αίμα. Οι πολιτικοί θα κάτσουν στα μετόπισθεν.
Για να δούμε λοιπόν τι συμβαίνει.

Τούρκοι και Έλληνες θυμήθηκαν πάλι τα Ίμια. Ο μεν Σουλτάνος τον πίνει από τους Κούρδους, επομένως πρέπει να βρει κάποιο άλλο μέτωπο, που θα έχει επιτυχίες, έστω και θεωρητικές. Γιατί θεωρητικές;

Γιατί το καθεστώς των Ιμίων ήταν γκρίζο από το 1996 και εξακολουθεί να είναι γκρίζο.

Γιατί οι ΗΠΑ ελέγχουν πλήρως τόσο την Ελλάδα όσο και τη Τουρκία. Όλα αυτά περί ανεξάρτητης εξωτερικής πολιτικής είναι κουραφέξαλα, όσο οι δυο χώρες είναι στην ίδια συμμορία του ΝΑΤΟ.
Για να μην ευχαριστούμε πάλι τους Αμερικάνους το λέω.
Από την άλλη οι δικοί μας απατεώνες βρήκαν ευκαιρία για “εθνική συναίνεση”!
Δεξιά κι “αριστερά” τομάρια ενώνονται μπροστά στον ύψιστο κίνδυνο του Ειδικού Δικαστηρίου.
Το αποτέλεσμα; Πλήρης νίκη των Ελλήνων και Τούρκων κλεφτών, ιδιαίτερα των δικών μας παρασίτων.

Θα σας πω κάτι που ξέφυγε της προσοχής: Η ΝΔ είχε – λέει – έτοιμη πρόταση για τον ψεκασμένο – Καμένο, για κείνο το σκάνδαλο, την αγορά όπλων από τη Σαουδική Αραβία, αλλά την πήρε πίσω λέγοντας πως “τέτοιες ώρες χρειάζεται συναίνεση”. Διότι κινδυνεύουν οι offshore κι οι λογαριασμοί στο εξωτερικό.

Τι είπε λοιπόν ο Κούλης στον Τσίπρα; “Δεν μιλάω, μη μιλάς. Έλα βρε να τα κουκουλώσουμε μαζί”. Την προηγούμενη φορά που άκουσα τις λέξεις “εθνική συναίνεση” ψήφισαν μαζί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ τα Μνημόνια, χωρίς βέβαια να εξετάσουν τις ευθύνες όσων μας οδήγησαν στη χρεοκοπία, δηλαδή τις δικές τους, οπότε δικαίως ανησυχώ.

Μάλλον πάμε για νέες μίζες με ταυτόχρονο πετσόκομμα των συντάξεων για να πάρουμε επιτέλους τα αόρατα “παλτά”, να γίνει πραγματικότητα το όνειρο του Λεβέντη.

Αλλά δεν είναι μόνο αποπροσανατολισμός η όλη ιστορία. Δυστυχώς κρύβονται πίσω συμφέροντα της άρχουσας τάξης τόσο της Ελλάδας, όσο και της “συμμάχου” Τουρκίας. Το χειρότερο είναι πως οι Τούρκοι κυβερνιούνται από έναν αδίστακτο, έναν παρανοϊκό, που μπορεί να κάνει ζημιά στη χώρα του και τις γειτονικές, οπότε μπορεί να ξεφύγει η κατάσταση και να πεθάνουν χιλιάδες και στις δυο χώρες. Γιατί, αν η Ελλάδα είναι “μύγα”, η Τουρκία είναι κι αυτή μύγα, ίσως πιο χοντρή, πάντως μύγα, αφού όλη η δύναμη της είναι τα Αμερικάνικα, Ρωσικά και Ευρωπαϊκά όπλα, τα οποία αγοράζει πανάκριβα, όπως ακριβώς κάνουμε εμείς. Ούτε είναι τόσο ισχυροί όσο νομίζουν κι αυτό φάνηκε στο Κουρδιστάν που τα γερμανικά κι αμερικάνικα άρματα διαλύονται από πάμφθηνα αντιαρματικά. Ακόμα κι εκεί που δεν έχουν αντίπαλη αεροπορία κολλήσανε ενώ θα πολεμάνε για καιρό αυξάνοντας το τζίρο των γραφείων τελετών.

Οι Αμερικάνοι αποφασίζουν ποιος θα νικήσει. Όμως αυτοί το μόνο που θα κάνουν είναι πάρτι, επειδή θα αυξήσουν τις τιμές των όπλων και των πυρομαχικών, αν γίνει κάτι στο Αιγαίο.
Το ξαναλέω, δεν πολεμάμε για κανένα κερατά, πόσο μάλλον για φαύλους, ανίκανους και αδίστακτους κηφήνες. Αντίθετα αγωνιζόμαστε για Ισότητα, Δικαιοσύνη και πραγματική Ελευθερία κατά των τοκογλύφων, των ναζί και των υπολοίπων κανιβάλων... 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger