Home » , » Ενάντια στα συλλαλητήρια εθνικιστικής μισαλλοδοξίας. Για το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού της Δημοκρατίας της Μακεδονίας.

Ενάντια στα συλλαλητήρια εθνικιστικής μισαλλοδοξίας. Για το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού της Δημοκρατίας της Μακεδονίας.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018 | 5:33 μ.μ.

Το εθνικιστικό μίσος τροφοδοτεί τις επεκτατικές βλέψεις του ελληνικού καπιταλισμού, τους ανταγωνισμούς των καπιταλιστών στα Βαλκάνια και τις σχέσεις πατρωνίας με τους ιμπεριαλιστικούς μηχανισμούς του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Ο εθνικισμός που συγκροτείται απέναντι στο δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού της Δημοκρατίας της Μακεδονίας ανοίγει το δρόμο για τη στρατιωτικοποίηση των κοινωνιών και των κρατών, ενισχύει το ρατσισμό στη μακεδονική μειονότητα που κατοικεί στην Ελλάδα και γίνεται όχημα για την άνοδο του φασισμού.

Η ταξική αλληλεγγύη και ο κοινός αγώνας του Ελληνικού και Μακεδονικού λαού είναι ο μοναδικός όρος για μια ειρηνική συνύπαρξη στα Βαλκάνια. Οι εργατικές τάξεις και οι λαοί των Βαλκανίων δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα. Εχθρός τους είναι το σύστημα της εκμετάλλευσης και της καταπίεσης, και όχι κανένας γείτονας.

Διεθνιστική συγκέντρωση Κυριακή 4/2 1μμ Προπύλαια

Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα (ΕΕΚ) 
. Οργάνωση Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας (ΟΚΔΕ) - Σπάρτακος
. Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού (ΟΡΜΑ)
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger