Home » , » Εκπαιδευτικοί κατέλαβαν το υπουργείο Παιδείας (Βίντεο) - Με ΜΑΤ και χημικά έκανε "διάλογο" η συγκυβέρνηση με τους εκπαιδευτικούς (Βίντεο)

Εκπαιδευτικοί κατέλαβαν το υπουργείο Παιδείας (Βίντεο) - Με ΜΑΤ και χημικά έκανε "διάλογο" η συγκυβέρνηση με τους εκπαιδευτικούς (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018 | 3:21 μ.μ.

Με τον συνήθη τρόπο, δηλαδή παραθέτοντας τις δυνάμεις καταστολής, οι οποίες έκανε προχώρησαν στη ρίψη χημικών και χτυπήματα με γκλομπς, έκανε «διάλογο» η συγκυβέρνηση σήμερα με τους διαμαρτυρόμενους εκπαιδευτικούς.

Στο πλαίσιο των σημερινών κινητοποιήσεων σε όλη τη χώρα που πραγματοποιούν αναπληρωτές και μόνιμοι εκπαιδευτικοί, μετά από κάλεσμα της Πανελλαδικής Γραμματείας Εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ, με κεντρικά αιτήματα μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων εκπαιδευτικών και εξίσωση των δικαιωμάτων των αναπληρωτών με αυτά των μονίμων, η συγκέντρωση εκπαιδευτικών έξω από το υπουργείο Παιδείας σημαδεύτηκε από την επίθεση που δέχτηκε από τα ΜΑΤ.


Οι εκπαιδευτικοί κατέλαβαν το υπουργείο Παιδείας. Συντρόφισσα μας έστειλε το παρακάτω βίντεο.



Στο παρακάτω βιντεάκι που απαλλοτριώσαμε από το διαδίκτυο ακούμε τους συγκεντρωμένους να καταγγέλλουν την επίθεση που δέχτηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις καθώς και τα συνθήματα που δέσποζαν στην συγκέντρωση τους: «Αυτό το υπουργείο δεν είναι της Παιδείας. Είναι του ΟΟΣΑ, του ΣΕΒ και της πλουτοκρατίας…. Με ΜΑΤ και βία δεν γίνεται Παιδεία .. Εμπρός Λαέ μην σκύβεις το κεφάλι, ο μόνος δρόμος είναι αντίσταση και πάλη».

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger