Home » , » Δικαιώθηκε ο αγώνας του Κ. Γιαγτζόγλου και τον αλληλέγγυων του! Γελοία ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης

Δικαιώθηκε ο αγώνας του Κ. Γιαγτζόγλου και τον αλληλέγγυων του! Γελοία ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018 | 5:19 μ.μ.

Πανικόβλητο το υπουργείο Δικαιοσύνης μπροστά στον αταλάντευτο και δυναμικό αγώνα του αναρχικού Κ. Γιατζόγλου, αλλά και η κυβέρνηση προβληματισμένη από τις πολύμορφες δράσεις αλληλεγγύης που υπήρξαν στο πρόσωπο του απεργού πείνας και δίψας, αναγκάστηκαν να ικανοποιήσουν το δίκαιο αίτημα του.

Το ότι έφτασαν στο σημείο να εκδώσουν μια γελοία ανακοίνωση, για να μην επιβεβαιώσουν ότι αυτή η απόφαση είναι αποτέλεσμα δυναμικών αγώνων. δεν μας εντυπωσιάζει. Οι εξουσιαστές εκτός των άλλων πάντα ήταν γελοίοι.

Ειλικρινά πάντως θα θέλαμε να ξέραμε, τόσο λωτοφάγους μας θεωρούν; Ακόμα και κάποιος/α που παρακολούθησε έστω και επιφανειακά όλη αυτή την ιστορία θα μπορούσε να πιστέψει ότι αυτή η εξέλιξη οφείλεται στο "πλαίσιο αναδιοργάνωσης των φυλακών Κορυδαλλού" και δεν ήταν αποτέλεσμα αγώνων;

Ας δούμε όλη την ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης και η οποία θα μπορούσε να θεωρηθεί μνημείο αστειότητας:

«Στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού προωθείται η πλήρης μετατροπή του σε κατάστημα υποδίκων. Γι’ αυτό το λόγο, αποφασίστηκε σήμερα από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων η μεταγωγή των πρώτων 52 καταδίκων από το Κ.Κ. Κορυδαλλού σε άλλα Καταστήματα και, παράλληλα, η μεταγωγή σ’ αυτό 27 υποδίκων. Η εκτέλεση αυτών των μεταγωγών θα γίνει κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου.»

Το προβληματικό είναι ότι δεν θα υπάρξει άμεση μεταφορά στις φυλακές Κορυδαλλού του Κ. Γιαγτζόγλου, αλλά σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες αυτή θα γίνει στις 10 Απρίλη.

Να θυμίσουμε ότι ο νεαρός αναρχικός που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Λάρισας ποτέ δεν έχει αποδεχθεί την κατηγορία που του χρεώνουν ότι ήταν αποστολέας του τρομοδέματος στον Παπαδήμο, καθώς και ότι συμμετείχε στους «Πυρήνες της Φωτιάς». Φυσικά αυτό δεν έχει καμιά σημασία για τα καθεστωτικά ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά που έβγαλαν απόφαση περί ενοχής του και μόνο την ποινή που δεν του επέβαλλαν.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger