Home » , » Υποτίθεται ότι αναζητούνται αυτοί που "πήγαν να κάψουν ζωντανά παιδάκια" ποινικές διώξεις σε πρόσφυγες και αλληλέγγυους τους!

Υποτίθεται ότι αναζητούνται αυτοί που "πήγαν να κάψουν ζωντανά παιδάκια" ποινικές διώξεις σε πρόσφυγες και αλληλέγγυους τους!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 23 Απριλίου 2018 | 9:40 μ.μ.

Αρχικά να δηλώσουμε την συμπαράσταση μας στην δημοσιογράφο της ΕΡΤ Μυρσίνη Τζινέλλη που χτες δέχτηκε προπηλακισμούς από φασιστοειδή στην πλατεία Σαπφούς στη Μυτιλήνη.

Να κάνουμε όμως μια επισήμανση γιατί είναι εξωφρενικά τα όσα παρακολουθούμε να συμβαίνουν στο νησί του Αιγαίου. Απ' ότι μας ενημερώνουν σχηματίστηκε δικογραφία για 120 πρόσφυγες και δυο Ελληνες αλληλέγγυους τους και τους αποδίδεται η κατηγορία "κατάληψης δημόσιου χώρου". Προφανώς της πλατείας!
Και αυτό την ίδια στιγμή που βγαίνει ο βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάλλης και δηλώνει σε ραδιοφωνικό σταθμό ότι χτες στην ρατσιστική μάζωξη των φασιστικών καθαρμάτων, αυτοί που συμμετείχαν πετούσαν "τις φωτοβολίδες στις κουβέρτες που σκέπαζαν τα μωρά, για να προστατευτούν. Πήγαν να κάψουν ζωντανά παιδάκια".

Και άντε να δεχθούμε ότι χτες οι μπάτσοι, προφανώς με εντολή της φυσικής και πολιτικής ηγεσίας δεν έκαναν ούτε μια προσαγωγή, έστω για τα μάτια, από τους συγκεντρωμένους φασίστες και εν δυνάμει δολοφόνους. Να ασπαστούμε εμείς ότι ο εισαγγελέας που ήταν παρών στις εγκληματικές επιθέσεις αδράνησε (για ποιο λόγο άραγε;) και δεν έκανε αυτό που θα έπρεπε να είναι αυτονόητο. Να δώσει δηλαδή εντολή στα αστυνομικά όργανα να συλλάβουν τους τραμπούκους που βιαιοπραγούσαν σε βάρος των προσφύγων μπροστά στα μάτια του. Αλλά τώρα να μας λέει ο Συριζαίος βουλευτής ότι τα ασπόνδυλα φασιστοειδή χτυπούσαν με "μίσος και τις αστυνομικές δυνάμεις", προσπαθώντας να δικαιολογήσει την ανοχή που έδειχναν οι μπάτσοι στους φασίστες και τους άφηναν να επιτελούν ανενόχλητοι το εγκληματικό τους έργο πάει πολύ.

Να κάνουμε, λοιπόν κι εμείς μια ερώτηση στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Αφού το κόμμα του λέει με ανακοίνωση του ότι γνωρίζει τα "παρακρατικά στοιχεία" που πρωτοστάτησαν στο πογκρόμ κατά των προσφύγων γιατί δεν πάει να καταθέσει τα ονόματά τους στον εισαγγελέα και καλεί τους πολίτες να πάει να τα "καταθέσουν στις Αρχές";

Και το ποιο βασικό. Στον κόσμο της Μυτιλήνης κυκλοφορεί πλατιά η πληροφορία για συγκέντρωση που έγινε με την συμμετοχή χρυσαυγίτη εκπαιδευτικού, δεξιού τοπικού δημοσιογράφου κ.α για να οργανωθεί η συγκέντρωση.
Ο Πάλλης δεν γνωρίζει τίποτα; Εστω και έτσι να είναι. Υπάρχει πληθώρα οπτικού υλικού στο οποίο φαίνονται καθαρά τα πρόσωπα των φασιστοειδών. Τόσο δύσκολο είναι για τους "αρμοδίους" να τα εντοπίζουν και να ασκήσουν σε βάρος τους  ποινικές διώξεις;

Ας σταματήσει λοιπόν, το δούλεμα ο Συριζαίος βουλευτής. Στους πάντες είναι καθαρό ότι δεν υπάρχει πολιτική βούληση για να τιμωρηθούν οι ρατσιστές φασίστες. Τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger