Home » , » Ο Α. Μαρτίνης σε δίκη. Τι δεν μας λένε για το τεράστιο σκάνδαλο του «Ερρίκος Ντυνάν»

Ο Α. Μαρτίνης σε δίκη. Τι δεν μας λένε για το τεράστιο σκάνδαλο του «Ερρίκος Ντυνάν»

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 3 Απριλίου 2018 | 8:13 μ.μ.


Η σημερινή είδηση είναι πανομοιότυπη σε όλα τα ενημερωτικά ΜΜΕ και μας λέει ότι με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών παραπέμπεται για να δικαστεί, ο πρώην πρόεδρος του «Ερρίκος Ντυνάν», Ανδρέας Μαρτίνης, για τα δωρεάν νοσήλια που φέρεται ότι έκανε σε επώνυμους Έλληνες (πολιτικούς, συγγενείς τους, καλλιτέχνες και δημοσιογράφους), την εποχή της παντοδυναμίας του στο νοσοκομείο, ζημιώνοντάς το κατά 1.741.242 ευρώ.

Ας δούμε όμως τι δεν αναφέρουν όλα τα ΜΜΕ. Όταν ξέσπασε το τεράστιο σκάνδαλο με πρωταγωνιστή το μέλος της «καλής κοινωνίας» Ανδρέα Μαρτίνη, όλα τα ενημερωτικά μέσα, έντυπα και ηλεκτρονικά με πηχυαίους τίτλους αναφερόταν για τις λαμογιές του πρώην προέδρου του  «Ερρίκος Ντυνάν».

Ας δούμε όμως την δικαστική συνέχεια.
Οδηγείτε, λοιπόν αυτός ο τύπος να απολογηθεί σε ανακριτή και εισαγγελέα και οι «λειτουργοί της Θέμιδας», εκτιμούν ότι ο Μαρτίνης δεν είναι ύποπτος φυγής, του επέβαλαν κάποιους περιοριστικούς όρους και ο κύριος αυτός βρίσκεται σπίτι του. Αλλωστε σιγά την βαρύτητα του κατηγορητηρίου που χρεώνεται στον κ. Μαρτίνη. Για κάποιες ψιλολαμογιές κατηγορείται. Οτι πήρε κάποιες μίζες εκατομμυρίων, ότι έκανε κάποιες ψιλοατασθαλίες.... (Δεν του βρήκαν, ας πούμε «μερικό δείγμα DNA», για να του αξίζουν 13 χρόνια φυλακή και να εξακολουθεί να βρίσκεται έγκλειστος μέχρι να τηλεσιδικήσει δικαστικά η υπόθεση του).

 Και για να γίνουμε ποιο συγκεκριμένοι ας δώσουμε μια γεύση για τις δραστηριότητες αυτού του τύπου. Βρίσκεται κατηγορούμενος για «ξέπλυμα» 3,2 εκατομμυρίων Γερμανικών μάρκων που φέρεται να έλαβε μίζα, όπως βλέπουμε και σ’ αυτό το βίντεο.

Να προσθέσουμε επίσης ότι η «χρηστή» διοίκηση του Μαρτίνη στον Ερυθρό Σταυρό άφησε μια «τρύπα» ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ η διοίκηση του στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργήσει στο νοσοκομείο ένα έλλειμμα 80 εκατ. ευρώ.

Τώρα, λέει κατηγορείτε για κάποια ρουσφέτια που έκανε. Οι άλλες και πολύ πιο βαριές κατηγορίες τι έγιναν; Και γιατί στα σχετικά δημοσιεύματα δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά; Θα μας δώσει κάποιος μια εξήγηση; 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

4 Απριλίου 2018 στις 6:38 μ.μ.

To κερασάκι στην τούρτα, είναι ότι η τράπεζα που χρηματοδοτούσε τις τρύπες του "κυρίου" αυτού, βρέθηκε τελικά ιδιοκτήτης του "Ερρίκος Ντυνάν". Πρόκειται για μια από τις τράπεζες που "σώσαμε" υποθηκεύοντας το μέλλον των δισέγγονών μας για να πουληθούν, εν τέλει, μπιρ-παρά, πρωτοδεύτερη φορά αριστερά, σε άγνωστους ιδιοκτήτες. Τράπεζες που τώρα τις σώζουμε ξανά, πολλάκις, εισφέροντας τα σπίτια μας.

Σημειωτέον, ότι τα στελέχη που διοίκησαν και συνεχίζουν να διοικούν αυτές τις τράπεζες, εξίσου αν όχι περισσότερο υπεύθυνοι από τον εν λόγω "κύριο", ούτε καν μπήκαν στην ταλαιπωρία (sic) που υπέστη ο "κύριος" Μαρτίνης ούτε διανοήθηκε ποτέ κανείς να τους ελέγξει για τις πράξεις και παραλείψεις τους!

Γιατί τα λέω αυτά? Για να συνειδητοποιήσουμε καλύτερα, ότι αχυράνθρωποι σαν τον "κύριο" αυτό, είναι άγγελοι μπροστά στους άθλιους που ψηφίζουμε (ή δεν ψηφίζουμε) για να παριστάνουν ότι μας κυβερνούν.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger