Home » , » Η Τουρκία έχει βάλει στόχο τους πολιτικούς πρόσφυγες και τους αγωνιστές που ζουν στην Ευρώπη

Η Τουρκία έχει βάλει στόχο τους πολιτικούς πρόσφυγες και τους αγωνιστές που ζουν στην Ευρώπη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 4 Απριλίου 2018 | 9:23 μ.μ.

Μας στάλθηκε απ' το περιοδικό "Ο Αγώνας"

Η μυστική υπηρεσία της Τουρκίας (ΜΙΤ) και η αντίστοιχη υπηρεσία του Κοσόβου απήγαγαν και παρέδωσαν στις τουρκικές αρχές έξι Γκιουλενιστές. Τα τούρκικα ΜΜΕ τα οποία ελέγχονται πλήρως από τον Ερντογάν επιδοκιμάζουν και επικροτούν τέτοιου είδους ενέργειες και απαγωγές.

 Οι Τούρκοι\Κούρδοι αντιπολιτευόμενοι που ζουν στην Ευρώπη στοχοποιούνται καθημερινά και ο κλοιός γύρω του στενεύει.

Στα ελληνικά ΜΜΕ άρχισαν να προβάλλονται επίσης τέτοια θέματα, με τελευταίο το σημερινό 04-04-2018  στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» σύμφωνα με το δημοσίευμα αυτό, οι πολιτικοί πρόσφυγες, οι αγωνιστές, και οι γκιουλενιστές που ζουν στην Ελλάδα και στην Ευρώπη βρίσκονται υπό την απειλή απαγωγής ή και δολοφονίας

Τέτοιου είδους επιθέσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν με συνεργασία των ελληνικών και οι τούρκικων μυστικών υπηρεσιών και κυβερνήσεων.

Εμείς οι πολιτικοί πρόσφυγες και οι αγωνιστές, έχουμε την στήριξη του εργαζόμενου ελληνικού λαού για την ασφάλεια μας.

Όπως έχουμε πει αρκετές φορές παλαιότερα οι αγωνιστές και οι πολιτικοί πρόσφυγες δεν είναι αντικείμενο διαπραγματεύσεων μεταξύ ελληνικής και τουρκικής κυβέρνησης .

Όλες αυτές οι δημοσιεύσεις που προαναφέραμε δεν είναι τυχαίες , προετοιμάζεται το έδαφος για παράνομες ενέργειες εις βάρος των πολιτικών προσφύγων και των αγωνιστών.

Στο παρελθόν έχουμε ξαναζήσει τέτοιου είδους επιθέσεις όπως:

Το 2001 στην Αθήνα ο IBRAHIM DOGAN σκοτώθηκε από την τούρκικη μυστική υπηρεσία μέσα στο νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν λόγω σοβαρών προβλημάτων που είχαν προκύψει διότι βρισκόταν σε απεργία πείνας μέχρι θανάτου.

Το 2013 ο BULUT YAYLA απήχθει από την τούρκική μυστική υπηρεσία σε συνεργασία με την ελληνική αντίστοιχη υπηρεσία στα Εξάρχεια Αθηνών και παραδόθηκε στις τουρκιές αρχές .

 Για αυτούς λοιπόν τους λόγους καλούμε όλους τους δημοκράτες αγωνιστές και οργανώσεις της Ελλάδος να εφιστήσουν την προσοχή τους ώστε να προλάβουμε το κακό πριν γίνει.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger