Home » , , » Σε Μητσοτάκη και Γεννηματά διέφυγε το φασιστικό πογκρόμ στην Μυτιλήνη στοχοποιώντας ξανά τον "Ρουβίκωνα" - Σχολιασμός χρηστών του twitter

Σε Μητσοτάκη και Γεννηματά διέφυγε το φασιστικό πογκρόμ στην Μυτιλήνη στοχοποιώντας ξανά τον "Ρουβίκωνα" - Σχολιασμός χρηστών του twitter

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 23 Απριλίου 2018 | 2:03 μ.μ.

Χτες οργανωμένοι φασίστες "με πέτρες/τούβλα/μάρμαρα/κάδους/κροτίδες/μολότωφ/γαλλικά κλειδιά και ότι άλλο εργαλείο μπορεί να βρει κάποιος για να το χρησιμοποιήσει ως όπλο.. " και με καθαρά δολοφονικές προθέσεις, όπως αναφέρει χρήστης του f/b, επιτέθηκαν  στο κέντρο της πλατείας στην Μυτιλήνη όπου είχαν συγκεντρωθεί για να διαμαρτυρηθούν για τις άθλιες συνθήκες που υπάρχουν στον καταυλισμό της Μόριας οικογένειες μεταναστών και προσφύγων.

Υποθέσαμε ότι αυτό το φασιστικό πογκρόμ που εξαπολύθηκε στο στόχο τους απόκληρους της γης που έτυχε να βρεθούν σ αυτό το νησί του Αιγαίου, δεν θα έμεινε ασχολίαστο από τους λαλίστατους πολιτικούς μας ταγούς πόσο μάλλον απ' τον πολυγραφότατο στο twitter Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος μάλιστα φιλοδοξεί να γίνει και πρωθυπουργός μας.
Το τελευταίο σχόλιο που έχει αναρτήσει σήμερα στις 12 το μεσημέρι μας λέει ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνει επίσκεψη σε στρατιωτική μονάδα στην Τανάγρα. 
Το αμέσως προηγούμενο σχόλιο του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει στόχο το "Ρουβίκωνα" και την κυβέρνηση που "δεν μπορεί να συλλάβει μια φράξια αντιεξουσιαστών".
Για τις εν δυνάμεις δολοφονικές επιθέσεις των φασιστών στην Μυτιλήνη και για την απροθυμία της κυβέρνησης να συλλάβει έστω και ένα ασπόνδυλο ούτε κουβέντα! Το πρόβλημα για τον Μητσοτάκη είναι η "εικαστική" παρέμβαση με μπογιές που έκανε ο "Ρουβίκωνας" στην Γαλλική πρεσβεία!

Επόμενη διαδικτυακή μας στάση στην παρουσία της Φώφης Γεννηματά στο twitter. Προφανώς η ανάρτησή της έγινε μετά τον πρωινό καφέ της, στις 9 σήμερα το πρωί. Κι αυτή με την αναρχική ομάδα ασχολείται (Τί διάολο στον ύπνο της έβλεπε "Ρουβικωναίους";). Και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ διαπιστώνει ότι οι μπογιές της αναρχικής ομάδας "εκθέτουν διεθνώς την χώρα".
Προφανώς τα λοστάρια και οι μολότοφ των φασιστών στην Μυτιλήνη θα την .. διαφημίζουν. Αλλιώς πώς να εξηγήσεις ότι κι αυτή η "σοσιαλίστρια" δεν βρήκε μια λέξη να γράψει για την επίθεση των ασπόνδυλων που είχαν πρόθεση την οποία μάλιστα εκδήλωσαν με ουρλιαχτά να κάψουν μετανάστες και πρόσφυγες; Τι είδους ευαισθησίες είναι αυτές;

Και φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να είναι ανημέρωτοι αυτοί οι δυο πολιτικοί αρχηγοί. Το τηλεγράφημα του ΑΠΕ κάνει των γύρο των ΜΜΕ και το οποίο ανάμεσα στα άλλα αναφέρει: Υπό ιαχές όπως "κάψτε τους ζωντανούς", ναυτικές φωτοβολίδες, κροτίδες, πέτρες από ξηλωμένα λιθόστρωτα και παρτέρια της πλατείας, μπουκάλια και άλλα αντικείμενα εκσφενδονίζονταν εναντίον των αλλοδαπών οι οποίοι μαζί με άλλους πρόσφυγες και μετανάστες που κατέβηκαν στην πλατεία από τον καταυλισμό της Μόριας, σχημάτισαν τριπλές κυκλικές ανθρώπινες αλυσίδες προκειμένου να αμυνθούν. Ενώ έβαλαν στο κέντρο τους γυναίκες και παιδιά που συμμετέχουν στη κινητοποίηση, απλώνοντας πάνω από τα κεφάλια τους βρεγμένες κουβέρτες.

Παρακάτω κάποιες τοποθετήσεις χρηστών του twitter











Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger