Home » , » Επεμβάσεις από τους νταβατζήδες του πλανήτη

Επεμβάσεις από τους νταβατζήδες του πλανήτη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 5 Ιουνίου 2018 | 9:48 μ.μ.

 Γράφει ο mitsos175

“Οι στρατιωτικοί σύμβουλοι των YPG έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν την πόλη Manbij της Συρίας, αφού η Τουρκία και οι ΗΠΑ συμφώνησαν για την απομάκρυνση της Κουρδικής πολιτοφυλακής. Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Mevlut Cavusoglu, και ο Αμερικανός ομόλογός του, πραγματοποίησαν διμερείς συνομιλίες στην Ουάσινγκτον, όπου ενέκριναν ένα σχέδιο για την Manbij και υπογράμμισαν την αμοιβαία δέσμευσή τους για την εφαρμογή του. Σύμφωνα με τη συμφωνία, οι Κουρδικές πολιτοφυλακές θα απομακρυνθούν από την πόλη η οποία θα διοικείται από κοινού από τις αμερικανοτουρκικές δυνάμεις”. 

Οι ΗΠΑ και οι πιστοί τους σύμμαχοι, οι Τούρκοι, αποφάσισαν να διώξουν τους Κούρδους από την Ιεράπολη την ίδια στιγμή που οι Κούρδοι μαχητές ματώνουν απελευθερώνοντας περιοχές οι οποίες ήταν στον έλεγχο του ISIS, στα σύνορα με το Ιράκ.
Είχαμε πει πως οι Αμερικάνοι θα πουλούσαν τους Κούρδους, αφού τους χρησιμοποιούσαν εναντίον των ισλαμοφασιστών.

Στο μεταξύ συνεχίζεται η εθνοκάθαρση στο Αφρίν, όπου οι κάτοικοι τρομοκρατούνται και διώκονται, ενώ στα σπίτια των Κούρδων εγκαθίστανται οι ηττημένοι πλιατσικολόγοι του ISIS και των άλλων συμμοριών.
Ευτυχώς οι ηρωικοί Κούρδοι αντάρτες χτυπάνε σκληρά τους κατακτητές. Έτσι δεν περνάει μέρα που οι Τούρκοι να μην μετράνε απώλειες ιδιαίτερα στους μισθοφόρους ληστές, βασανιστές και φονιάδες που στρατολόγησαν.

Οι Αμερικάνοι έχουν αποτύχει (εδώ και καιρό) να αντικαταστήσουν τον εκλεγμένο Πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ με κάποια μαριονέτα τους, ώστε να περικυκλώσουν το Ιράν και να βάλλουν στο χέρι όλα τα αποθέματα πετρελαίου.

Προσπαθούν τώρα να διαιρέσουν τη Συρία. Στο Βορρά και το Νότο υπάρχουν περιοχές που ελέγχονται από τους μισθοφόρους της Τουρκίας και της Σαουδικής Αραβίας.
Οι ΗΠΑ ελέγχουν πλήρως τις χώρες αυτές, άσχετα με τη ρητορική που χρησιμοποιεί ο Τούρκος σουλτάνος για να παζαρέψει περισσότερα. Δεν αποκλείεται να αρχίσουν νέες επιθέσεις ίσως μετά από κάποια προβοκάτσια, σε μια ακόμα μάταιη προσπάθεια να πάρουν όσο το δυνατό περισσότερα και να ρεφάρουν λίγο τη χασούρα, δηλαδή τα δις που έδωσαν για να οπλίσουν τους δημίους του Συριακού λαού. 

Τα σχέδια, όσο ύπουλα και καλοσχεδιασμένα κι αν είναι, όσα μέσα κι αν χρησιμοποιηθούν, αποτυχαίνουν, όταν υπάρχει η θέληση ενός λαού να ζήσει ανεξάρτητος σε συνδυασμό με ηγέτες, που δεν εξαγοράζονται, διαφθείρονται ή τρομοκρατούνται.
Αυτό ακριβώς συμβαίνει στη Συρία, τη Βόρειο Κορέα, τη Βενεζουέλα και σε πολλά άλλα μέρη του κόσμου, που οι νταβατζήδες του πλανήτη κάνουν επεμβάσεις..
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger