Home » , » Φαρμακερό "καρφί" του Πάνου Καμμένου σε βουλευτή του που διέγραψε

Φαρμακερό "καρφί" του Πάνου Καμμένου σε βουλευτή του που διέγραψε

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 | 10:56 μ.μ.

Όπως αναμενόταν οι πλειοψηφία των βουλευτών που πήραν μέρος στην ψηφοφορία στην βουλή για την πρόταση μομφής που είχε καταθέσει η Ν.Δ συντάχτηκαν με την πρόταση της συγκυβέρνησης. (Ψήφισαν 280 βουλευτές. Υπέρ της πρότασης μομφής τάχθηκαν 127 βουλευτές και κατά 153).

Καλά προετοιμασμένος ο Τσίπρας κατέθεσε στην βουλή κάποια βίντεο με περασμένες δηλώσεις στελεχών της Ν.Δ. όπου και αναδείχτηκε η υποκρισία της Ν.Δ σχετικά με το λεγόμενο Μακεδονικό.   Επίσης, σύμφωνα με απόρρητα έγγραφα που δημοσιεύεθ η εφημερίδα "Docunento" ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ήθελε να ονομάζεται η γειτονική χώρα Μακεδονία με γεωγραφικό προσδιορισμό, ενώ ο Κ. Σημίτης προτιμούσε το όνομα Ορεινή Μακεδονία.

Από την σημερινή συζήτηση και ψηφοφορία, στην βουλή, είχε αποχωρήσει το ΚΚΕ με τον γ.γ να δηλώνει:.«Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ δεν πρόκειται να δώσει άλλη νομιμοποίηση σε αυτήν τη διαδικασία, τόσο σε εσάς της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ όσο και εσάς της αξιωματικής αντιπολίτευσης της ΝΔ», Το ΚΚΕ δεν θα πάρει άλλο μέρος σε αυτή την παρωδία κοινοβουλευτικής διαδικασίας».

Αξιοσημείωτο είναι το τουιτάρισμα που έκανε ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ μετά την διαγραφή που έκανε από το κόμμα του στο ομοφοβικό, ρατσιστικό, θρασύδειλο ανθρωπάκι που λέγεται Δ. Καμμένος, γιατί συντάχτηκε με την πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης,
Προφανώς μπορεί να έχει και διαφορετικές αναγνώσεις η "ακριβοπληρωμένη μεταγραφή".
Συνειρμικά όμως σε αρκετούς θα θεωρηθεί ότι ο Δημήτρης Καμμένος πληρώθηκε για να υπερψηφίσει την πρόταση μομφής που είχε καταθέσει η Ν.Δ. 

Επίσης, σύμφωνα με καθεστωτικά ΜΜΕ "Κυβερνητικός αξιωματούχος έκανε λόγο για επιχειρηματικά συμφέροντα πίσω από την προδιαγεγραμένη αποχώρηση του Δημήτρη Καμμένου".

Δηλαδή τώρα θέλουν να πιστέψουμε ότι οι βουλευτές μας χρηματίζονται και εξαγοράζονται; Εμείς αδυνατούμε να πιστέψουμε μια τέτοια εκδοχή που προέρχεται από κύκλους που θέλουν να θίξουν το κοινοβουλευτικό μας πολίτευμα!.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger