Home » , » Θυμάστε την περίπτωση Σακκά- Σεϊσίδη που δεν σταμάτησαν σε μπλόκο της τροχαίας; - Το διαδίκτυο "γλεντάει" με τον ναζιστή Μπαρμπαρούση

Θυμάστε την περίπτωση Σακκά- Σεϊσίδη που δεν σταμάτησαν σε μπλόκο της τροχαίας; - Το διαδίκτυο "γλεντάει" με τον ναζιστή Μπαρμπαρούση

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 | 8:28 μ.μ.

Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά αξίζει να το σημειώσουμε. Κατά καιρούς έχουν δει την δημοσιότητα τι επακολούθησε όταν δεν σταμάτησαν άτομα σε τροχονομικό έλεγχο.
Μάλιστα μια ανάρτησή μας την οποία τιτλοφορούσαμε «Ήθελαν να τους σκοτώσουν επειδή δεν σταμάτησαν στο μπλόκο», αναφερόμαστε στα αποτελέσματα μιας καταδίωξης που προέκυψε, όταν δυο ανήλικα παιδιά που επέβαιναν σε μηχανάκι, δεν υπάκουσαν για να ελεγχθούν από μπάτσους, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Και κάτι ακόμα. Θυμάστε την περίπτωση του Κώστα Σακκά και Μάριου Σεϊσίδης, όταν έπεσαν πάνω σε τροχονομικό έλεγχο; Αν όχι διαβάστε εδώ πώς περιγράφει ο όλο σκηνικό ο Κώστας Σακκάς: "Πέσαμε σε μπλόκο της τροχαίας και της ομάδας ΔΙΑΣ. Εμείς δεν φέραμε οπλισμό. Επιχειρήσαμε αναστροφή με το αυτοκίνητο προκειμένου να διαφύγουμε, ενώ στην καταδίωξη που ακολούθησε οι αστυνομικοί μας πυροβόλησαν πέντε με έξι φορές σε ευθείες βολές και όχι στον αέρα, όπως υποστηρίζουν". 

Από κει και πέρα μας φαίνεται κάπως "περίεργα" τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι "είναι χωρίς αποτέλεσμα το ανθρωποκυνηγητό που έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό και την σύλληψη του βουλευτή, Κώστα Μπαρμπαρούση", ο οποίος "ξέφυγε από τα μπλόκα της Αστυνομίας στην Αιτωλοακαρνανία, ενώ είναι καταζητούμενος για προπαρασκευαστικές πράξεις εσχάτης προδοσίας".

 Πάντως οι ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης έχουν πάρει "φωτιά" και οι χρήστες τους δίνουν ρεσιτάλ με ευφάνταστες φωτογραφικές συνθέσεις και καυστικά σχόλια για τον ναζιστή βουλευτή.

Ενα μικρό δείγμα:







Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger