Home » , » Οι επιλεκτικές ευαισθησίες της εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και τα "κατορθώματα" συναδέλφου της

Οι επιλεκτικές ευαισθησίες της εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και τα "κατορθώματα" συναδέλφου της

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018 | 8:31 μ.μ.

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, προφανώς και έχει επιλεκτικές «ευαισθησίες». Ενώ ενοχλήθηκε όταν εισαγγελείς εφάρμοσαν τους δικούς τους νόμους και χορήγησαν άδεια στον πολιτικό κρατούμενο Δ. Κουφοντίνα, για τα τα πρωτοφανή σχόλια με χρυσαυγίτικο "άρωμα" που έκανε στο facebook ο αντεισαγγελέας Εφετών, Ανδρέας Καραφλού, αδιαφόρησε.

Επρεπε να δημιουργηθεί σάλος και να υπάρξει παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή αναφορικά με τις σοκαριστικές, προκλητικά φασιστικές, αναρτήσεις του εν ενεργεία αντιεισαγγελέα Εφετών, για να αποφασίσει η Ξένη Δημητρίου να προβεί στη διενέργεια πειθαρχικής προκαταρκτικής εξέτασης για τα όσα εξωφρενικά έγραψε ο υφιστάμενος της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Εδώ μπορείτε να δείτε ορισμένες αναρτήσεις του αντεισαγγελέας Εφετών, Ανδρέα Καραφλού ενώ η παρακάτω ανάρτηση για το πρώην καταζητούμενο στέλεχος της ναζιστικής συμμορίας είναι χαρακτηριστική:
«Προκαλεί εντύπωση η άσκηση δίωξης εξπρές στον Μπαρμπαρούση…Τελικά η Δικαιοσύνη είναι πολλές φορές σε διατεταγμένη υπηρεσία... κρίμα για ένα θεσμό που δεν μπορεί να είναι ανεξάρτητος όπως επιβάλλεται..».

Αξίζει να σημειωθεί τέλος ότι σύμφωνα με την εφημερίδα Documento ο Ανδρέας Καραφλός, έγινε γνωστός στο πανελλήνιο γιατί ήταν ο εισαγγελέας που είχε αρχειοθετήσει το σκάνδαλο Siemens -ΟΣΕ και είχε διαχειριστεί και το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης του Μιχάλη.Χριστοφοράκου, αυτό που δεν εκτελέστηκε. Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε, ο Ανδρέας Καραφλός απέσυρε πολλές από τις αναρτήσεις που έχει κάνει, ενώ άλλαξε και τη φωτογραφία προφίλ του.

Καμιά εντύπωση. Η ταξική "δικαιοσύνη" τους είναι λογικό να στελεχώνεται με άτομα "ποιότητας" Καραφλού.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger