Home » , » Μια επισήμανση για την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Γιώργου Λαζαρίδη

Μια επισήμανση για την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Γιώργου Λαζαρίδη

Από giorgis , Τρίτη 26 Ιουνίου 2018 | 10:18 μ.μ.

Του Γ. Γ. 

Ενα τόσο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα είναι επόμενο να στελεχώνεται από ανάλογης ποιότητας άτομα.
Και στην προκειμένη περίπτωση αναφερόμαστε σε εθνοπατέρες που είναι πληρωμένες μαριονέτες στα χέρια των καπιταλιστών.

Κατά καιρούς έχουν αποκαλυφθεί κάποιες υποθέσεις που όμως δεν αποτελούν παρά σταγόνα στον ωκεανό (Τσοχατζόπουλος, Μαντέλης, Παυλίδης, Μιχελάκης κ.α).

Συνήθως όμως όλες αυτές οι περιπτώσεις μένουν στο σκοτάδι και το μόνο που μπορεί να υπάρξει είναι κάποιες δηλώσεις που έχουν την ισχύ φωτοβολίδας.

Το ίδιο συνέβη και σήμερα με την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Γιώργου Λαζαρίδη. «Συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα στον Πειραιά και στη Θεσσαλονίκη, λειτουργώντας για λογαριασμό Μητσοτάκη απεργάζονται εδώ και καιρό σχέδιο νέας αποστασίας» αναφέρει σε non paper το Μέγαρο Μαξίμου.
Ποια είναι αυτά τα συμφέροντα; Δεν έχουν όνομα; ‘Η μήπως το πόπολο δεν πρέπει να τα μάθει;
(Το να διοχετεύει το Μέγαρο Μαξίμου, στην ιστοσελίδα του Κ. Βαξεβάνη, ότι εννοεί τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Ιβάν Σαββίδη, δεν λέει απολύτως τίποτα. Ασφαιρα πυρά είναι, αφού δεν παίρνει την ευθύνη να πει τα πράγματά με το όνομα τους και να τεκμηριώσει τους ισχυρισμούς του).

Στην ίδια κατεύθυνση κινήθηκαν και πριν μερικές μέρες και οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου όταν σχολίαζε την ανεξαρτητοποίηση άλλου βουλευτή του κόμματος του: «Ακριβοπληρωμένη η μεταγραφή .. κουτσός ο παίχτης», έγραφε στο twitter ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ, όταν είχε δηλώσει την αποχώρηση από το πολιτικό του μόρφωμα ο βουλευτής Δημήτρης Καμμένος.

Ανούσιες αυτές οι δηλώσεις. Εχουν την ίδια βαρύτητα με αυτές που έκανε ο Κώστας Μητσοτάκης με τις οποίες απέδιδε στον Αντώνη Σαμαρά ότι «εξυπηρετεί συμφέροντα» όταν αυτός έριξε την κυβέρνησή του ιδρύοντας την «Πολιτική Ανοιξη».

Προφανώς και όλα τα παραπάνω είναι σκηνικά σε ένα στημένο παιχνίδι.

"Δημοκρατία είναι δυο λύκοι κι ένα πρόβατο που ψηφίζουν για το τι θα φάνε για βραδινό. Ελευθερία είναι ένα καλά οπλισμένο πρόβατο που αμφισβητεί το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας".

Βενιαμίν Φραγκλίνος,  μέλος της Επιτροπής που συνέταξε τη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ

Ας θυμηθούμε και τον μπάρμπα - Μαρξ


Οσο για τον ρόλο βουλευτών και αστικού κοινοβουλίου δεν χρειάζεται να επαναλάβουμε τίποτα, πέρα απ' την παρακάτω εικόνα:

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger