Home » , , » Ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Σ. Ζαριανόπουλος, μιλάει στον Ν. Μπογιόπουλος για την καταδίκη του επειδή αποκάλεσε νοσταλγούς του Χίτλερ τους ναζί της Χρυσής Αυγής! (Ηχητικό)

Ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Σ. Ζαριανόπουλος, μιλάει στον Ν. Μπογιόπουλος για την καταδίκη του επειδή αποκάλεσε νοσταλγούς του Χίτλερ τους ναζί της Χρυσής Αυγής! (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018 | 3:27 π.μ.

Παράληψη μας που δεν σχολιάσαμε το γεγονός ότι ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Σωτήρης Ζαριανόπουλος, καταδικάστηκε από το Εφετείο Θεσσαλονίκης, γιατί στο παρελθόν, όταν ήταν επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» του Δήμου Θεσσαλονίκης αποκάλεσε νοσταλγούς του Χίτλερ τους ναζί της Χρυσής Αυγής! 
Μάλιστα το δικαστήριο αποφάσισε να κατασχέσει τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Ζαριανόπουλου για να αποζημιωθούν κάποιοι χρυσαυγίτες βουλευτές γιατί «θίχτηκαν» με τους χαρακτηρισμούς που τους απέδωσε ο ευρωβουλευτής.

Επανορθώσουμε σήμερα παραθέτοντας σε ηχητικό την σχετική συνομιλία που είχε το στέλεχος του ΚΚΕ με τον Νίκο Μπογιόπουλο στην χθεσινή ραδιοφωνική εκπομπή του δημοσιογράφου.

Το σκηνικό με δυο λόγια έχει ως εξής Το 2012 για πρώτη φορά δήμαρχοι και περιφερειάρχες καλούν βουλευτές της Χ.Α επίσημους καλεσμένους για να "τιμήσουνε"  τις παρελάσεις που θα γινόταν στις 28 Οκτωβρίου. Δηλαδή καλούσαν τους θαυμαστές του Χίτλερ και τους απογόνους των θαυμαστών των Γερμανών που κατέσφαξαν τον λαό μας στην κατοχή να τιμήσουν την αρχή της αντιφασιστικής πάλης του λαού μας.

Σε συνέντευξη τύπου ο Ζαριανόπουλος δέχτηκε ερώτηση για να σχολιάσει το γεγονός. Αυτός εκφράζει τον αποτροπιασμό του κόμματός του γι’ αυτή την πρωτοβουλία που πήραν οι αυτοδιοικητικοί παράγοντας και χαρακτήρισε τους χρυσαυγίτες «Φασίστες και τότε και τώρα και στο μέλλον και όσο υπάρχουνε θα βρομίζουν αυτό τον τόπο».
Τρεις γνωστοί ναζιστές της Χρυσής Αυγής, οι Ματθαιόπουλος, Ζησιμόπουλος και Γρέγος -κατηγορούμενοι και οι τρεις για κακούργημα στη δίκη της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής-  προσέφυγαν στα δικαστήρια ζητώντας χρηματική ικανοποίησή τους για την «ηθική βλάβη» τους από δήθεν «εξύβρισή» τους από το στέλεχος του ΚΚΕ.

Το τι επακολούθησε αλλά και, το πιο βασικό, την πολιτική πλευρά του θέματος, ακούμε στο παρακάτω ηχητικό.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger