Home » , » Too hard to die and…too βλαξ to lie (video)

Too hard to die and…too βλαξ to lie (video)

Από askordoulakos , Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018 | 11:54 μ.μ.

«Δεν επιτρέπω σε κανέναν να με αποκαλεί προδότη»

Δημήτρης Βίτσας

_______________________

«Στην πάνω μπάντα τση κοπριάς φυτρώνουν οι τομάτες, ό,τι σκατά  είν’ ο καφετζής είναι και οι πελάτες» λέει κάποιο σοφό κρητικό γνωμικό κι ο επικεφαλής του τραγελαφικού εσμού των καθαρμάτων και των ηλιθίων, που αυτοπροσδιορίζεται ως Κυβέρνηση, δε θα μπορούσε να μην εμπίπτει στο γνωμικό αυτό.

Ποιος άλλος, άλλωστε, θα μπορούσε να αποτελέσει καλύτερο ηγέτη, της άθλιας δωσιλογικής αγέλης της Αυλωνίτου, του Πολάκη, του Καμμένου, του Παπαχρηστόπουλου, του Κουίκ κτλ κτλ κτλ

Νέο λαμπρή στιγμή του ημιμαθούς τζουτζέ της γερμανικής ελίτ λοιπόν, το χτεσινό στιγμιότυπο έξω από την Downin Street. Θέλοντας να δώσει έμφαση στο ότι –κατά τη γνώμη του- η κυβέρνησή του είναι «πολύ σκληρή για να πεθάνει», προέβη στην εξής δήλωση, την οποία επένδυσε κιόλας με επίδειξη ευρύτερων καλλιτεχνικών γνώσεων: «Και μιας και βρίσκομαι  στη Βρετανία, να πω ότι μια εξαιρετική ταινία ήταν το too hard too die»!



Ο βλάξ, βέβαια, μπέρδεψε το πασίγνωστο φιλμ, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Bruce Willis, «Die Hard», με κάποιο δικό του εγκεφαλικό κατασκεύασμα, που το ονόμασε … «too hard too die». Ίσως και να το μπέρδεψε με το βρετανικό «Die another day», δηλαδή το φιλμ με τον πράκτορα 007!

Το γεγονός, βέβαια, ότι το «Die Hard», είναι κλασική αμερικανική ταινία, δεν εμπόδισε τον αρχηγό των γελοίων να τη βαφτίσει βρετανική, προκαλώντας σίγουρα το γέλωτα, όσων Αμερικανών και Βρετανών έτυχε να παρακολουθήσουν την ιστορική αυτή δήλωση.

Αυτά συμβαίνουν, όταν  πάει να παραστήσει τον καμπόσο, ένα άσχετο κι εν γένει αμόρφωτο ψώνιο, νομίζοντας ότι έτσι θα παραπλανήσει το…λαουτζίκο.

Κι όσο κατρακυλούν τα εκλογικά τους ποσοστά, τόσο πιο πολύ θ’ αποκαλύπτεται το ποιόν τους, τόσο περισσότερο θα ξευτιλίζονται.

Η συνέχεια αναμένεται απολαυστικότερη.

               Να κρατήσουμε καλά μέσα στην ψυχή μας, το πνεύμα του μετώπου!

askordoulakos
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger