Home » , » Η σαπίλα της νεοφιλελεύθερης ελίτ δια γραφίδος Ανδριανόπουλου

Η σαπίλα της νεοφιλελεύθερης ελίτ δια γραφίδος Ανδριανόπουλου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018 | 1:21 μ.μ.

Δεν έχει πάτο η ξεφτίλα κάποιων νεοφιλελευθερων στελεχών. Και δεν μιλάμε για τυχαία άτομα, αλλά για πολιτικάντηδες που χρημάτισαν για χρόνια υπουργοί ελληνικών κυβερνήσεων.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση αναφερόμαστε στον "σύγχρονο Γερμανοτσολιά", ένα άτομο το οποίο  θεωρείται "Πατριάρχης του νεοφιλελευθερισμού" και το ίδιο, σχεδόν για τέσσερα χρόνια, καθόριζε την οικονομική πολιτική της χώρας σαν υπουργός που ήταν.

Ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος του  οποίου οι θέσεις περί κοινωνικού δαρβινισμού, λίγο απέχουν απ' το να μας πει να αποδεχθούμε εποχές δουλοκτησίας, θεώρησε σκόπιμο, την στιγμή μάλιστα που θρηνούμε 80 νεκρούς και ανυπολόγιστες υλικές και περιβαλλοντικές καταστροφές, να ξεράσει τα εμέσματα του απέναντι σε συλλογικότητες και στον αναρχικό χώρο "στιγματίζοντας", υποτίθεται, τη στάση που κράτησαν στις καταστροφικές πυρκαγιές.
Δεν έχασε επίσης την ευκαιρία να χύσει τον οχετό του -το έχει κάνει, επίσης, δεκάδες φορές στο παρελθόν ενάντια στους απόκληρους αυτού του καπιταλιστικού -ιμπεριαλιστικού κόσμου που υπερασπίζεται πρόσφυγες και μετανάστες.
Μάλιστα σε μια τέτοια περίπτωση έγινε δημοσίως ρόμπα αφού επικαλούνταν γεγονότα που ποτέ δεν είχαν συμβεί. (Δείτε εδώ).

Για το ποιος έδειξε αλληλεγγύη στα θύματα του πρόσφατου ολέθρου και αν συμπαραστάθηκαν στους πληγέντες οι μετανάστες ή τα πρόσωπα της τάξης που εκπροσωπεί ο Ανδριανόπουλος αφήνουμε μια χρήστρια του διαδικτύου να του απαντήσει:


Ο άθλιος αυτός πολιτικάντης, το κοινωνικό παράσιτο, που εκτός των άλλων μας παρουσιάζεται και σαν πολιτικός αναλυτικής, μέσα σε ελάχιστες λέξεις -σε ανάρτησή του στο twitter- εκδήλωσε όλη την σαπίλα του ψυχικού του κόσμου, όλη την μπόχα της αστικής τάξης, επικαλούμενος εξόφθαλμα ψέμματα. Προφανώς δεν θα ανοίξουμε διάλογο μ αυτό χρυσοκάνθαρο εμετικό υποκείμενο. Αφήνουμε κάποια τουιταρίσματα να το κάνουν:




 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger