Home » , » Δυο ειδήσεις, ένα συμπέρασμα

Δυο ειδήσεις, ένα συμπέρασμα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 10 Ιουλίου 2018 | 9:41 μ.μ.

"Ο πρώην γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά Τάκης Μπαλτάκος και ο διαγραφείς βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος ίδρυσαν κόμμα". 
Είδηση που υπάρχει με σχολιασμό και σχετικές φωτογραφίες σε όλες τις ενημερωτικές ιστοσελίδες.

Κατέληξε ο ντελιβεράς που είχε τραυματιστεί σοβαρά στις 23/6.
Μετά από εννιά μέρες στην εντατική κατέληξε ο Θοδωρής, ο νεαρός που εργαζόταν ως ντελιβεράς σε επιχείρηση της Νέας Φιλαδέλφειας και είχε τραυματιστεί στις 23 Ιουνίου, όταν επιστρέφοντας από παράδοση παραγγελίας συγκρούστηκε με άλλη μοτοσυκλέτα, η οποία επιχειρούσε προσπέραση μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα. Το δυστύχημα έγινε επί της Λ. Δεκελείας. 
Ενα τραγικό γεγονός, ένα έγκλημα χωρίς ενόχους, που γνωστοποιείται μόνο από μια τοπική ιστοσελίδα
.
Δυο κοινωνικά παράσιτα, βουτηγμένα μέχρι το μεδούλι στην διαφθορά, δυο υποκείμενα που το μόνο που έχουν να επιδείξουν είναι η σαπίλα που διαθέτει κάθε πτυχή της ύπαρξη τους, αναζητούν την πολιτική τους επιβίωση και αυτό είναι αρκετό για να γίνουν "είδηση" σε όλα τα ΜΜΕ.

Ενα παιδί της τάξης μας, από την νέα εργατική βάρδια προστέθηκε στον κατάλογο των νεκρών ντελιβεράδων. Το σχετικό δημοσίευμα δεν καν αναφέρει το όνομα του. Μας ενημερώνει απλώς ότι τον λέγαν Θανάση.
Κι αυτό το εργοδοτικό αυτό έγκλημα θα εξαφανιστεί από την επικαιρότητα. Αλλωστε τι ενδιαφέρον μπορεί να παρουσιάζει το ότι ένας "αναλώσιμος" εργάτης έχασε την ζωή του;
Δεν είναι δα και στέλεχος των ενόπλων δυνάμεων ώστε όλα τα πολιτικά κόμματα να συναγωνιστούν με ανακοινώσεις τους, ποιο συμμετέχει περισσότερο στην θλίψη της οικογένειας του, όπως έκαναν στην περίπτωση νεκρού πιλότου  Γ. Μπαλταδώρου.

Κανέναν "αρμόδιο" δεν ενδιαφέρει αν ο Θανάσης έχασε την ζωή του εργαζόμενος ανασφάλιστος, παλεύοντας για ένα πενιχρό μεροκάματο.

Κανένας κρατικός φορέας δεν θα ενδιαφερθεί να σπουδάσει τα παιδιά του όποιου δολοφονημένου Θανάση και να συνταξιοδοτήσει τις χήρες των νεκρών από τα εργοδοτικά πυρά εργατών.
Βλέπετε αυτοί οι θάνατοι δεν προσφέρονται  για "ενέσεις", εθνικιστικής προπαγάνδας. 
Το μόνο αποτέλεσμα έχουν οι συγγενείς των δολοφονημένων εργατών να θρηνούν τους δικούς τους ανθρώπους και σε μας να γιγαντώνεται το ταξικό μίσος.

Οσο για τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, αυτά έχουν να ασχοληθούν με τις "ειδήσεις" που τους προσφέρει ο κάθε τυχάρπαστος πολιτικάντης. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger