Home » , » Μα είναι “Μακεδονομάχοι”!

Μα είναι “Μακεδονομάχοι”!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 10 Ιουλίου 2018 | 10:29 μ.μ.

Γράφει ο mitsos 175

“Ανακοινώνουμε σήμερα την πρόθεση μας για την ίδρυση ενός δεξιού κόμματος με περαιτέρω σκοπό την διευκόλυνση σχηματισμού ενός ευρύτερου Πατριωτικού Μετώπου, έτσι ώστε αφενός μεν να αποφευχθεί η παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας σε Σλάβους, αφ’ ετέρου δε να απομακρυνθεί από την εξουσία η αριστερή κυβέρνηση, που όχι μόνο προχώρησε σε αυτή την ιεροσυλία, αλλά παράλληλα αποτελεί προφανή τροχοπέδη για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας”.

Να λοιπόν που έφτιαξαν τη “σοβαρή” Χρυσή Αυγή. Θα μου πείτε “είναι σοβαρός ο Μπαλτάκος και ο Δ. Καμμένος; Όσο σοβαρό είναι το εγκεφαλικό, άρα σοβαρότατοι.
Και μακεδονομάχοι. Να έχουν τα δεξιά γίδια ένα ακόμα μαντρί, να νομίζουν πως τάχα έχουν επιλογή. Θα γελάσουμε με το ποσοστό τους, αν και κάποιους δυσαρεστημένους από τον παντελώς ανίκανο Κούλη θα τους τσιμπήσουν.


Πατρίς – θρησκεία – οικογένεια πάλι και τα μυαλά στα κάγκελα. Έχουμε πει τόσα γι αυτούς που δεν θα πούμε κάτι άλλο. Κάθε θρασίμι, το παίζει πατριώτης μπας και γλείψει κάνα κόκκαλο. Το ότι θεωρούν το ΣΥΡΙΖΑ “αριστερό” δείχνει πόσο κουτορνίθια είναι.

“Μένουμε σκλάβοι στην Ευρώπη”, είχε πει ο στρατηγός του ΝΑΙ, ο τύπος που ονειρεύεται πραξικοπήματα, που θέλει να γίνει νέος Παττακός. Τι θα κάνει ο απόστρατος Φράγκος, εκτός από αποτυχημένες μαζώξεις χρυσαυγών; 
Σκοτιστήκαμε! Άλλος ένας “μακεδονομάχος”, πιστός του Ευρώ, που θέλει ανθρωποθυσίες Ελλήνων εργαζόμενων, που γουστάρει μειώσεις μισθών συντάξεων, απολύσεις κλπ.
Ότι κι ο Κούλης δηλαδή. Φράγκος για τα φράγκα. Και για τα μπάζα. 

Χρυσά αυγά φιδιού. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Mετά την Κύπρο, η Μακεδονία. 12 ώρες τη μέρα δουλειά για ψίχουλα και πόλεμο μ' όλους. Όποιος διαφωνεί μια μαχαιριά και τέλος. Από κοντά η ΝΔ με το δικό της σκληρότερο Μνημόνιο. Τα λαμόγια είναι έτοιμα για ντου. Όχι στα Σκόπια, όπως οι βέροι φασίστες, αλλά στο δημόσιο χρήμα. Γιούρια!

Παπαδαριό. Ότι κι αν πούμε θα είναι λίγο. Γιατί δεν ζητάνε από την άγια παντόφλα κάνα θαύμα; Παντόφλα θέλουν, αλλά όχι για προσκύνημα.
Τα καλά και συμφέροντα λέει η Εκκλησία. Και συμφέρον έχουν να μαδήσουν το ποίμνιο, να μαζέψουν πλούτο, γιατί ως γνωστό, έχει ο Θεός. Όχι, δεν ασχολούνται με τα εγκόσμια, μόνο αν αξίζει κάτι. Κάποιο σπίτι, τίποτε μετρητά, καμιά έκταση, τέτοια ταπεινά πράγματα. Βέβαια είναι οι πιο έξυπνοι από όλους, το Ιερόν emo είναι διακριτικότητος, ίσως γιατί σαν εξομολογητής ξέρει καλά τις αμαρτίες των υπολοίπων εταίρων.

Είπαμε αμαρτίες και σπέσιαλ αφιέρωμα στον Πανίκα.

“Σε περιμένω Νομάρχη και πάλι, μαζί να κάνουμε ρεμούλα μεγάλη”... 

“Αντιμέτωποι με τις κατηγορίες της απιστίας και της ψευδούς βεβαίωσης βρίσκονται τα αδέλφια Παναγιώτης και Διονύσης Ψωμιάδης, μετά από ποινική δίωξη που άσκησε εις βάρος τους ο εισαγγελέας αντιμετώπισης εγκλημάτων διαφθοράς Βορείου Ελλάδος, για έργα που χαρακτηρίζονται ως "φαντάσματα", επί των ημερών τους”. 
1,2 εκατομμύρια η ζημιά. Ζημιάρης ο μακεδονομάχος; Τι μου λέτε! Αντί δηλαδή να δώσει στη Μακεδονία, πήρε; Αδύνατο!

Προσέλαβαν 82 εποχικούς δήθεν για υλοποίηση κάποιων έργων τα οποία ουδέποτε έγιναν, τα χρήματα όμως τα πήραν κανονικότατα. Μα τότε αλλάζει. Δεν τα πήραν αυτοί, τα βαφτιστήρια ωφελήθηκαν.
Αμάρτησαν για τους ψηφοφόρους τους, έλεος! Ως και η Εκκλησία θα τους συγχωρέσει. 
Δεξιοί γαρ. Τι άλλο; 4 εκατομμύρια ζημιά από κείνους τους σεμνούς και ταπεινούς “διαγωνισμούς” τα 456 έργα, προϋπολογισμού μέχρι 45.000 ευρώ, το διάστημα 2005 -2010, που κατατμήθηκαν προκειμένου να ανατεθούν με απευθείας αναθέσεις.

Τέλος εκτός από τα λεφτά που μας στοιχίζουν όλοι οι παραπάνω η προσφορά της δεξιάς στη Μακεδονία και την Ελλάδα γενικότερα είναι η μείωση του πληθυσμού πράγμα που κατόρθωσαν μόνο οι ναζί στην κατοχή.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger