Home » , » Δ. Κουτσούμας: Αν υπήρχε ο Στάλιν ...

Δ. Κουτσούμας: Αν υπήρχε ο Στάλιν ...

Από giorgis , Κυριακή 29 Ιουλίου 2018 | 12:40 π.μ.

Του Γ.Γ.

Σε περασμένη ανάρτησή μας είχαμε στιγματίσει την στάση του υπουργού Αμυνας, Πάνου Καμμένου, ο οποίος είχε την αναίδεια (μόνο;)  να αποδώσει ευθύνες στους ίδιους του πολίτες που θρηνούν τους νεκρούς συγγενείς τους και είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται, στις τελευταίες πυρκαγιές.

Το ίδιο περιστατικό σχολίασε και ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Αν δεχθούμε ότι είναι βάσιμο το δημοσίευμα που υπογράφει σήμερα ο "Βηματοδότης", θα είναι από τις λίγες φορές που συμφωνούμε απόλυτα με τα λεγόμενα του Δ. Κουτσούμπα.
Η υπόθεση που έκανε ο γ.γ. του ΚΚΕ για το πώς θα αντιμετώπιζε ο μπάρμπα Ιωσήφ, κάποιους αξιωματούχους του Σοβιετικού κράτους αν είχαν παρόμοια στάση, μ' αυτή που κράτησαν σήμερα τα κυβερνητικά στελέχη, πιστεύουμε ότι ισχύει κυριολεκτικά.

Διαβάζουμε, λοιπόν, στο "Βήμα":

«Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ είδε το βίντεο του Πάνου Καμμένου με τους πυρόπληκτους κατοίκους στο Μάτι και, όπως λέει, εξοργίστηκε: "Δεν είναι δυνατόν να συναντάς τα θύματα της τραγωδίας, τους συγγενείς των νεκρών και να τους κουνάς το δάχτυλο και να τους λες ότι "μόνον εσύ και ο Πορτοσάλτε λέτε και κάτι τέτοιο" και συμπλήρωσε με κάτι άσχετο (ή μήπως όχι;): "Αν έλεγαν τέτοια πράγματα στον Στάλιν, θα τους είχε καθαρίσει όλους με συνοπτικές διαδικασίες"». 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

30 Ιουλίου 2018 στις 11:29 π.μ.

Ντρέπομαι να διαβάζω απόψεις που φέρνουν σαν παράδειγμα μια περίοδο από τις πιο μαύρες στην ιστορία της ανθρωπότητας.Για εμάς τους αριστερούς αυτές οι αναφορές έστω και με αυτό τον τρόπο ακόμα και για άτομα σαν τον Καμένο μας εκθέτουν.Η ηγεσία του ΚΚΕ κάνει τη δουλειά που ήξερε να κάνει πάντα γιατί αυτά ήταν και είναι τα πρότυπα της

30 Ιουλίου 2018 στις 12:36 μ.μ.

Αν βγει να το παραδεχτεί και δημόσια πως το είπε θα τον ξαναψηφίσω

30 Ιουλίου 2018 στις 9:46 μ.μ.

οι σοσιαλδημοκράτες τροτσκιστές του Συριζα ,ειναι απλα ο εαυτός τους...Αν υπήρχε ενας Ραμον Μερκαντερ ο αερας θα βρωμάγε λιγότερο.

31 Ιουλίου 2018 στις 1:53 π.μ.

Είσαι Σύριζα και φαίνεται

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger