Home » , , , » Αφού ο Χατζηνικολάου ενδιαφέρεται για το πόσα πληρώνουμε τις "καταστροφές" που προκαλεί ο "Ρουβίκωνας" ας μας απαντήσει σε μια απλή ερώτηση

Αφού ο Χατζηνικολάου ενδιαφέρεται για το πόσα πληρώνουμε τις "καταστροφές" που προκαλεί ο "Ρουβίκωνας" ας μας απαντήσει σε μια απλή ερώτηση

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018 | 8:37 μ.μ.

Η είδηση που πρωτοδημοσίευσε σήμερα ο "Ελεύθερος Τύπος" και σύμφωνα με τους αρχισυντάκτες αρκετών ενημερωτικών ιστότοπων, έπρεπε να ανακυκλωθεί -προφανώς για να μην μένει ανημέρωτο το αναγνωστικό τους κοινό για τις "καταστροφές" που προκαλούν οι αναρχικοί και τις οποίες πληρώνει ο ελληνικός λαός- μας λέει ότι "Περίπου 1300 ευρώ θα κοστίσει στους Έλληνες φορολογούμενος η καταδρομική επίθεση του Ρουβίκωνα στο Συμβούλιο της Επικρατείας στις 21 Μαΐου, όπου έσπασαν τζάμια, εξοπλισμό και γέμισαν με μαύρες μπογιές την πρόσοψη του κτιρίου".

Αφού, λοιπόν, τον Νίκο Χατζηνικολάου -απ' την ιστοσελίδα του οποίου είναι η φωτογραφία που παραθέτουμε- τι ενδιαφέρει τόσο πολύ το γεγονός ότι ο κρατικός προϋπολογισμός θα πληρώσει το "δυσθεώρητο" ποσό των 1.300 ευρώ για κάποιες υλικές ζημιές που προκάλεσε μια ακτιβιστική δράση κάποιων αναρχικών ομάδων να του θέσουμε κι εμείς μια ερώτηση.

Πριν από μερικούς μήνες ο όμιλος ΜΜΕ του  Real Group των Νίκου  Χατζηνικολάου και Ανδρέα Κουρή, αντιμετώπιζε μεγάλο οικονομικό πρόβλημα και βρισκόταν στα πρόθυρα κατάρρευσης.
Τότε έγινε μια "μυστική" συνάντηση Τσίπρα - Χατζηνικολάου και σταδιακά τα προβλήματα που είχαν οι επιχειρήσεις του εκδότη - δημοσιογράφου λύθηκαν "ως δια μαγείας".
Μάλιστα στις 19 Οκτώβρη 2017, γράφαμε σε ανάρτησή μας:

Χοντρό «κάρφωμα» έκανε ο Γιώργος Καρατζαφέρης στην τηλεοπτική του εκπομπή αναφερόμενος σε συνάντηση που υπήρξε μεταξύ Τσίπρα και Χατζηνικολάου η οποία κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
«Σαν επιχειρηματίας ο Ν. Χατζηνικολάου απλώθηκε πολύ και μετά την αποτυχημένη έκδοση ημερήσιας εφημερίδας, σήμερα βρίσκεται σε μια δεινή οικονομική κατάσταση», μας είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ συμπληρώνοντας ότι «κάθε εκδότης όταν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα πηγαίνει χωρίς φανφάρες στο πρωθυπουργικό γραφείο και βρίσκει άκρη». 


«Προβλήματα οικονομικά αντιμετωπίζει ο Ν. Χατζηνικολάου», συνέχισε ο ίδιος, εκτιμώντας  ότι η συνάντηση έγινε ώστε να υπάρξει κυβερνητική παρέμβαση για να βγει απ’ το οικονομικό αδιέξοδο ο όμιλος του  Real Group των Νίκου  Χατζηνικολάου και Ανδρέα Κουρή...

Τώρα γιατί ο Καρατζαφέρης «κάρφωσε» τον ομοϊδεάτη του; Απλώς γιατί ποτέ δεν έλειψαν τα αλληλομαχαιρώματα ειδικά μέσα στην δεξιά παράταξη. Στην προκειμένη περίπτωση εξ' άλλου υπάρχει και προϊστορία. Η εφημερίδα του Χατζηνικολάου με πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα της είχε αποκαλύψει την εμπλοκή του προέδρου του ΛΑΟΣ στην υπόθεση με τις μίζες  των πολεμικών εξοπλισμών και την δικαστική δίωξη του για τρία κακουργήματα, κάτι που προφανώς δεν ενθουσίασε τον Καρατζαφέρη.

Αλήθεια. μήπως θα μπορούσε να μας πει ο Χατζηνικολάου πόσα δάνεια πήρε, τον τελευταίο χρόνο. από τις τράπεζες -με κυβερνητική παρέμβαση- τα οποία είναι συνήθως δανεικά κι αγύριστα και πόσες διαφημίσεις από υπηρεσίες που εποπτεύονται απ' την κυβέρνηση; 

Να ξέρουμε δηλαδή πέρα απ' τις "καταστροφές" του "Ρουβίκωνα" και πόσα πληρώνουμε αυτές τις "κρυφές" επαφές που έχει ο "έγκυρος" δημοσιογράφος με τον πρωθυπουργό.  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger