Home » , » Αφού τρολάρει τη Δεξιά και ο ΑΝΤ1 ...

Αφού τρολάρει τη Δεξιά και ο ΑΝΤ1 ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 | 12:00 π.μ.

Γράφει ο mitsos175.

- Τι είναι μια τριμελής επιτροπή από ακροδεξιούς;
- Το μισό συλλαλητήριο για την Μακεδονία. 

Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να τρολάρει τη Δεξιά ο ΑΝΤ1. Είπε πως έγινε και σήμερα συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη κατά της συμφωνίας των Πρεσπών. Έκανε όμως το λάθος και το έδειξε.
Μπορούμε να εύκολα να μετρήσουμε τους συγκεντρωμένους. Δεν χρειάζεται σχολιασμός, είναι αστείο το θέαμα από μόνο του.

Να πούμε επίσης πως μπάτσοι φύλαγαν και τον Μητσοτάκη. Γιατί τα κανάλια έλεγαν πως δήθεν έκανε βόλτα χωρίς αστυνομικούς κλπ κλπ.
Δεν θα μιλήσω ούτε για τις ανοησίες, που είπε ο Κούλης στη ΔΕΘ. Ξέρουμε όλοι τι θέλει, την εξουσία. Ξέρουμε επίσης τι θα κάνει αν την πάρει, πλιάτσικο που δεν ξανάγινε από τον καιρό της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης από τους Σταυροφόρους.

Από την άλλη έγιναν αντιφασιστικές εκδηλώσεις σε διάφορες πόλεις με πολύ κόσμο και παλμό. Διαμαρτυρίες για τις δολοφονίες της εγκληματικής οργάνωσης “Χρυσή Αυγή” με αφορμή την ημέρα μνήμης της δολοφονίας του αγωνιστή Παύλου Φύσσα. 

Ο φασισμός στην Ελλάδα παρά το ξέπλυμα από τα ΜΜΕ, βρίσκεται σε υποχώρηση. Τουλάχιστο στους δρόμους. Οι νοσταλγοί της χούντας και οι θαυμαστές του Χίτλερ κρύβονται ξανά. Ο κόσμος ξέρει τους φασίστες, τους σιχαίνεται. Οι δικές τους απόπειρες να φανούν, δεν αποτυχαίνουν απλά, προκαλούν το γέλωτα. Αυτό είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ. Σήμερα η προπαγάνδα βρίσκει απάντηση. Μπορεί τα ψέματα, οι συκοφαντίες, να πολλαπλασιάζονται, αλλά όλο και περισσότεροι ψάχνουν την αλήθεια.
Site προσφέρουν πραγματική ενημέρωση, βγάζουν στη φόρα όσα κρύβουν τα ΜΜΕ, απαντούν στα ψέματα με επιχειρήματα και ντοκουμέντα.

Πριν πέντε ακριβώς χρόνια οι νεοναζί είχαν την κάλυψη της αστυνομίας, των ΜΜΕ, ολοκλήρου του κράτους. Θυμάστε, ελάχιστες μέρες πριν ο Ρουπακιάς σκοτώσει το Φύσσα, ο Μπάμπης “ο Σουγιάς” μιλούσε για “σοβαρότερη Χρυσή Αυγή”, που ενδεχομένως θα συγκυβερνούσε “με μια συντηρητική συμμαχία”. Όχι “σοβαρή”, “σοβαρότερη” καθώς για τον παπαγάλο φαίνεται πως ήταν ήδη σοβαρή, απλά όχι αρκετά...

Τα ΜΜΕ έπαιξαν το ρόλο τους πριν και μετά τη δολοφονία του Παύλου. Με αυτά που έλεγαν - και ακόμα λένε - αποθρασύνουν τους εγκληματίες.

Ο φασισμός πάντα υπάρχει μέσα στο καπιταλιστικό σύστημα. Εμφανίζεται όταν αυτό κινδυνεύει, όταν η μεγαλοαστική τάξη τα βρίσκει σκούρα. Τότε οι ναζί παρουσιάζονται όπως πραγματικά είναι: Στυγνοί εγκληματίες, αδίστακτοι και ικανοί για το χειρότερο. 

Το ότι οι προσπάθειες του κατεστημένου δεν έχουν πετύχει στη χώρα μας, αυτό είναι κάτι που μας κάνει να αισιοδοξούμε. Ίσως για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο κόσμος πάρει το σωστό δρόμο, απαλλαγεί από τους εκμεταλλευτές σύντομα... 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger