Home » , » Ανανδρη επίθεση οργανωμένων φασιστοειδών σε νεολαίο

Ανανδρη επίθεση οργανωμένων φασιστοειδών σε νεολαίο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 | 12:46 π.μ.

Αν και για κάποιο καιρό τα εγκληματικά χρυσαυγίτικα τάγματα εφόδου είχαν λουφάξει -είναι και η δίκη της ναζιστικής συμμορίας σε εξέλιξη που το αποτέλεσμα της ενδεχομένως να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην ηγεσία αυτού του μορφώματος-, κάποιοι υπάνθρωποι ναζί δεν μπορούν να συγκρατήσουν την εγκληματική τους φύση.

Ομως μας ενημερώνει, λοιπόν, ανακοίνωση της νεολαίας του κυβερνητικού κόμματος, χτες το βράδυ μέλος της οργάνωσής τους, έπεσε θύμα ενέδρας που είχε στήσει.ομάδα φασιστών, στο Πέραμα.
Ο νεολαίος προχωρώντας αμέριμνος για να φτάσει στην αντιφασιστική συναυλία που έγινε στο Κερατσίνι για την συμπλήρωση πέντε χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, δέχτηκε την επίθεση των ασπόνδυλων ναζί.

Οι φασίστες, πιθανόν χρυσαυγίτες, όπως ανέφερε το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ προκάλεσαν σοβαρούς τραυματισμούς στον νεολαίο, με αποτέλεσμα την μεταφορά του στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας.
Σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ φέρει μώλωπες στο σώμα του, και τα τραύματα του δεν προκαλούν ανησυχία στους γιατρούς.

Θεωρούμε δεδομένο ότι η αστυνομία θα ενεργήσει τάχιστα, θα διερευνήσει το περιστατικό και θα συλλάβει τα εν δυνάμει δολοφονικά καθάρματα, που επιτέθηκαν άνανδρα και ξυλοκόπησαν τον 28χρονο νεολαίο. (Πλάκα κάνουμε έτσι;).
   

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger