Home » , » Σαν σήμερα, το 1982 ένα ανατριχιαστικό έγκλημα του σιωνιστικού καθεστώτος του Ισραήλ

Σαν σήμερα, το 1982 ένα ανατριχιαστικό έγκλημα του σιωνιστικού καθεστώτος του Ισραήλ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 | 1:26 π.μ.

Σαν σήμερα, το 1982 και με πρωτοβουλία και «έμπνευση» του στρατηγού και μετέπειτα πρωθυπουργού του Ισραήλ Αριέλ Σαρόν, γίνετε ένα ανατριχιαστικό έγκλημα με την σφαγή εκατοντάδων αμάχων Παλαιστινίων από Λιβανέζους πολιτοφύλακες στα προσφυγικά στρατόπεδα Σάμπρα και Σατίλα του Λιβάνου.

Προφανώς τέτοια γεγονότα κάνει ότι δεν τα γνωρίζει η σημερινή ελληνική κυβέρνηση γι’ αυτό μόλις πριν λίγες μέρες ο υπουργός Εξωτερικών Ν. Κοτζιάς έδινε τα εύσημα του στον Ισραηλινό ομόλογο του για τον «ειρηνοποιό χαρακτήρα» του σιωνιστικού κράτους.

Εδώ να θυμίσουμε ότι ο Αριέλ Σαρόν το 1953 καταδικάστηκε ως τρομοκράτης με ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, γιατί αποδεδειγμένα με εντολές του τα στρατεύματα του σιωνιστικού κράτους έκλειναν στα σπίτια τους ολόκληρες οικογένειες Παλαιστινίων, σφράγιζε τις πόρτες και ύστερα τους ανατίναζε.

Είναι ο ίδιος που η εντολή του για Ισραηλινή εισβολή στον Λίβανο το 1982 άφησε πίσω τα 17.500 νεκρούς κυρίως αμάχους.

Δεν χρειάζεται να προσθέσουμε τίποτε άλλο παρά τα λόγια του Εβραίου διανοούμενου Νόρμαν Φινκελστάιν, που οι γονείς του έπεσαν θύματα του Ολοκαυτώματος: «Αν οι Ισραηλινοί δεν θέλουν να κατηγορούνται πως είναι ναζί, δεν έχουν παρά να πάψουν να φέρονται σαν ναζί». 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger