Home » , » Οι "ανακαλύψεις" του Κ. Μητσοτάκη και κάποια ερωτήματα προς τον αρχηγό της Ν.Δ

Οι "ανακαλύψεις" του Κ. Μητσοτάκη και κάποια ερωτήματα προς τον αρχηγό της Ν.Δ

Από giorgis , Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018 | 9:35 μ.μ.

Του Γ.Γ

Που στο διάολο ανακάλυψε "συμμορίες που σήμερα λυμαίνονται τα πανεπιστήμια" ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Εμείς τις μόνες συμμορίες που γνωρίζουμε να ληστεύουν διαχρονικά τον ελληνικό λαό είναι αυτές στις οποίες συνήθως συμμετέχουν άτομα της παράταξης του.
Πλεονασμός να αναφέρουμε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Μήπως όμως επιθυμεί, ο αρχηγός της Ν.Δ., να ανακαλέσουμε στην μνήμη μας την προσωπική του εμπλοκή με τον επικεφαλής μιας απ' τις μεγαλύτερες συμμορίες που κατέκλεψαν τον ελληνικό δημόσιο; Και εννοούμε φυσικά τις σχέσεις του Κ. Μητσοτάκη με τον Μ. Χριστοφοράκο της Ζήμενς.  

Πώς διαπίστωσε ότι βασιλεύει "πρωτοφανή ανομία, στους ακαδημαϊκούς χώρους" ο πρόεδρος της Ν.Δ;
Πριν απ' αυτό όμως ας μας πει τι εννοεί νομιμότητα; Μήπως τον τρόπο που διορίστηκε ο ίδιος, με παχυλότατο μισθό, στην Εθνική Τράπεζα, αμέσως μόλις επέστρεψε στην Ελλάδα από το πανεπιστήμιο του Harvard; (Το τι σπούδασε εκεί πέρα το να "κάνει την βλακεία επιστήμη" δεν γνωρίζουμε).

Το ότι ο πατέρας του υπήρξε ο μοναδικός πρωθυπουργός της μεταπολιτευτικής Ελλάδας που σε βάρος του υπάρχει ένορκη κατάθεση – του καπιταλιστή Αριστείδη Αλαφούζου- η οποία αναφέρει ότι «λαδωνόταν» με εκατομμύρια για να πηγαίνουν πρίμα οι μπίζνες του πλουτοκράτη;

Το ότι ο ίδιος σαν αρχηγός της της Ν.Δ παρέχει πολιτική στήριξη σε ένα πρώην στέλεχος του κόμματος του, τον Νίκο Γεωργιάδη (σύμφωνα με δημοσιεύματα παραμένει κρυφός σύμβουλος του και τον προορίζει για υποψήφιο βουλευτή στις επόμενες εκλογές) για τον οποίο ανήλικα παιδιά περιγράφουν πως δέχτηκαν βίαιο σεξ (μερικά υποστηρίζουν ότι βιάστηκαν) με αντάλλαγμα μερικά δολάρια, κάτι που αποδεικνύεται από μαρτυρίες και βίντεο;

Οσο για την κατοχή offshore εταιριών και της συμμετοχή της γυναίκας του, στις λίστες των Paradise Papers, αυτό δεν το συζητάμε. Σύμφωνα με τον Κ. Μητσοτάκη αυτά εντάσσονται στα πλαίσια της "υγιούς επιχειρηματικότητας".
Την ίδια διαπίστωση με αυτή του πολιτικού κρατούμενου σε ηλικία 6 μηνών, θα έκανε και ο
εξωγήινος που συνάντησε πριν κάποιο καιρό, ο πρόεδρος της Ν.Δ στον Υμηττό.

Ας μας απαντήσει στα παραπάνω και μετά συζητάμε για την "ανομία" που υπάρχει στα Πανεπιστήμια.

Σε σχέση τώρα με την εξαγγελία του ότι εγγυάται "προσωπικά ότι στο δημόσιο πανεπιστήμιο δεν θα υπάρχει κανείς χώρος υπό κατάληψη" το μόνο που μπορεί να σχολιάσουμε είναι ότι μας θυμίζει την ρήση την ρήση που είχε πει ο Ο. Ελύτης: «Οταν ακούς τάξη, ανθρώπινο αίμα μυρίζει».  

Τις σχετικές ανοησίες που είπε ο Κ. Μητσοτάκης για την αναρχική ομάδα "Ρουβίκωνας" τις προσπερνάμε αφού παρόμοιες διαπιστώσεις που έχει κάνει στο παρελθόν τις έχουμε σχολιάσει
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger