Home » , » Σαν όλους τους ερωτευμένους με την εξουσία, καυγαδίζουν και λιγάκι.

Σαν όλους τους ερωτευμένους με την εξουσία, καυγαδίζουν και λιγάκι.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 | 6:41 μ.μ.

 Γράφει ο mitsos175.

Ο Παναγιώτης αφιερώνει στο πιο τρελό ζευγάρι, τον Πάνο και τον Αλέξη, το τραγούδι “Πάμε πακέτο”. 
Και τι πακέτο! Με μνημόνια, βάσεις, εθνικισμό... όλα τα δεινά.

Μια χαρά τα λέει ο Λαφαζάνης, αυτοί οι δυο δεν χωρίζουν. Σαν όλους τους ερωτευμένους με την εξουσία, που και που καυγαδίζουν λιγάκι.
Βέβαια εδώ προπονούνται και για τις εκλογές, στις οποίες το υποκριτικό ταλέντο είναι απόλυτα απαραίτητο, ελλείψει άλλων ικανοτήτων.

Ψυχραιμία μαναράκια μου εκεί στη ΚΕ του ΣΦΥΡΙΖΑ. Μην πείτε κάτι, που μετά θα το μετανιώσετε, κάποιο καινούριο σχήμα λόγου. Ξέρουμε, πως ότι λέτε, δεν το εννοείτε.

Λέτε πως ο Πάνος σας βρωμάει. Τώρα το μυριστήκατε; Τόσα χρόνια που ήσασταν μαζί, που τον στηρίζατε, του δώσατε υπουργεία και το ελεύθερο να κάνει ότι του γουστάρει, δεν σας πείραζε;
Όχι, γιατί ψηφίζατε μαζί τα μνημόνια. Τώρα όμως πλησιάζουν απειλητικά οι κάλπες. Κι είπατε να το παίξετε εσείς αριστεροί κι αυτός μακεδονομάχος. 

Κάποιοι νομίζουν, πως θα πέσει η κυβέρνηση. Μερικοί από αυτούς λένε πως, αν το παρακάνουν στους καυγάδες, θα χωρίσουν, όπως χωρίζουν τα αντρόγυνα, που φεύγουν νευριασμένοι από το σπίτι.
Χλωμό. Η εξουσία είναι η ισχυρότερη κόλλα που εφευρέθηκε ποτέ. Εδώ κόλλησε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, που ήταν σε ολοκληρωτικό πόλεμο δεκαετίες, θα ξεκολλήσει ο Πάνος από τον Αλέξη;
Αυτοί πάνε μαζί. 2 σε 1. Πως είναι ο τύπος με τις δυο προσωπικότητες; Αυτό ακριβώς είναι η κυβέρνηση ΣΥΖΙΖΑΛΕΛ, γι αυτό και κοντεύει να μας τρελάνει. 
Δεν μπορεί να χωρίσει όμως. Ποιος να φύγει και να πάει που; Έχουν κοινή μοίρα. Και οι δυο θα πάνε σπίτι τους, αν και όλοι όσοι ψήφισαν μνημόνια έπρεπε να πάνε στο διάλο. 

Τι θα γίνει;
Είμαστε παρατεταμένη προεκλογική περίοδο, οπότε ξέρουμε καλά τι θα ακολουθήσει τους επόμενους μήνες: Ψέματα με τη σέσουλα, πυροτεχνήματα, βεγγαλικά, παρελάσεις λαγών με πετραχήλια, κοκ.

Πάντως έχουν πλάκα έτσι όπως τσακώνονται. Βλέπετε, το πλοίο έχει βουλιάξει προ πολλού, για να αναδυθεί πάλι είναι δύσκολο, οπότε γίνεται το έλα να δεις. Ο σώζων εαυτόν σωθήτω. 
Έτσι εξηγούνται και οι γκρίνιες μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ. “Εγώ είμαι αριστερός, εσείς δεν είστε”. Είσαστε όλες ένα μάτσο βιόλες, που έλεγε κι ο Τζιμάκος. 

Εφαρμόσατε όλοι μαζί την πλέον νεοφιλελεύθερη κι ακροδεξιά πολιτική. Νομίζουν στο ΣΥΡΙΖΑ πως, αν το παίξουν αριστεροί, στο τέλος θα ξεχαστούν τα προηγούμενα. 

Πόσο λίγο ξέρουν τον κόσμο και πόσο πολύ υποτιμούν τη νοημοσύνη του! 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger