Home » , , » Αδωνης Γεωργιάδης: Ο Μπακαλιάριος

Αδωνης Γεωργιάδης: Ο Μπακαλιάριος

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018 | 9:12 μ.μ.

Πηγή: Ι.Σ. Καριώτης - "Documento"

Η Ν.Δ ξεπλένει μπροστά στα μάτια μας την ακροδεξιά αγριότητα και την πολιτική γελοιότητα του Γεωργιάδη, κλείνοντας τα μάτια σε ό,τι αυτός εκπροσωπεί.

Υγρός μπακαλιάρος και Ελληνική Αγωγή. Αγγούρια και Ελλην Αριος. Novartis και ΚΕΕΛΠΝΟ. 

Η περιπέτεια της σκέψης, της πράξης, των ιδεών και του τσελεμεντέ βεβαίως του Αδωνη Γεωργιάδη προσεγγίζει κορφές απλησίαστες για τους κοινούς θνητούς.
Η Ιωάννα των αγγουριών και η Βασιλική των Αρίων σηματοδοτούν τον βίο και την πολιτεία όχι οποιοσδήποτε μπερδεμένου μικροαστού ή πολιτικού μικροπωλητή, αλλά του χονδρέμπορου αντιπροέδρου ενός κόμματος που διεκδικεί την κυβερνητική εξουσία επιδιώκοντας τη στήριξη του σοβαρού και μετριοπαθούς «μεσαίου χώρου». Τρομάρα μας!

Εντούτοις, και προς υποστήριξη του Αδωνη, τίποτε μπερδεμένο δεν υπάρχει στον τσελεμεντέ του. Φράγκα και ρουσφέτι είναι η κινητήρια δύναμη των ιδεών του.
Η Ιωάννα των αγγουριών διορίστηκε παρανόμως στο ΚΕΕΛΠΝΟ και διώκεται γι’ αυτό. Η Βασιλική των Αρίων δίδασκε τι είν’ η -άρια- πατρίδα μας σε μαθητές που πληρώνουν την Ελληνική Αγωγή για να μυηθούν στον εξελληνισμένο χιτλερισμό.
Η Novartis - είναι πολλά τα λεφτά Αρη. Και ο υγρός μπακαλιάρος αποτελεί την εύγευστη απόδειξη για το ήθος ενός ανθρώπου που δεν ορρωδεί προ ουδενός. Είτε εθνικού φάρου είτε μπακαλιάρου.

Το ερώτημα που απασχολεί πολύ κόσμο εντός και εκτός της ΝΔ είναι: Γιατί ο Κυριάκος τον ανέχεται και τον στηρίζει; Γιατί συμπράττει στην πώληση νανογιλέκων, τη διάδοση αντισημιτικών ρύπων, στα αγγούρια και στους Αρίους, στις τσιρίδες και τις κορόνες, στο ύφος και το ήθος, εν γένει, ενός τύπου που δεν είναι απλώς βαμμένος ακροδεξιάς; Είναι και αφόρητα γελοίος, αυτουργός προσοδοφόρου πατριωτικού εμπορίου και σαλταδόρος της κακιάς ώρας - το πρωί στηρίζει τη Βασιλική των Αρίων και το απόγευμα την απολύει. Ή το πρωί αμολιέται κατά των Εβραίων και το απόγευμα λατρεύει την Τορά.

Λέγεται ότι ο αρχηγός της ΝΔ υπολογίζει στις ακροδεξιές ψυχές που συγκινεί ο αντιπρόεδρός του. Λέγεται επίσης ότι απλώς εκβιάζεται από αυτόν. Πολλοί δεν αποκλείουν κάποιες χορδές στο βάθος της νεοφιλελεύθερης καρδιάς του Κυριάκου να πάλλονται από έναν κρυφό έρωτα για τα φαιά κηρύγματα του Αδωνη.
Οπως και να έχει το πράγμα, η ΝΔ ξεπλένει μπροστά στα μάτια μας την ακροδεξιά αγριότητα και την πολιτική γελοιότητα του Γεωργιάδη κλείνοντας τα μάτια σε ό,τι αυτός εκπροσωπεί.
Η ίδια ΝΔ που επί Καραμανλή του νεότερου έστειλε στα αζήτητα τον Καρατζαφέρη και τους Αρίους του.

Προφανώς και δεν είναι για γέλια. Σε μια εποχή που η ακροδεξιά στρατιά προελαύνει στην Ευρώπη δεν είναι καθόλου διασκεδαστική η κατάληψη ενός μεγάλου συντηρητικού κόμματος όπως η ΝΔ από τοξικούς... μπακαλιάριους.
Γιατί όπως και να τους μαγειρέψουν ο Κυριάκος και οι δικοί του, η δημοκρατία και η κοινωνία θα πληρώσουν στο τέλος τον λογαριασμό.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger