Home » , » Ο "Ελληνοχριστιανικός πολιτισμός" που κινδυνεύει από τους μετανάστες

Ο "Ελληνοχριστιανικός πολιτισμός" που κινδυνεύει από τους μετανάστες

Από giorgis , Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018 | 6:07 π.μ.



Του Γ. Γ.

Κάποιες απόψεις για τους μετανάστες, φιλοχρυσαυγιτών τύπων, σαν του Σφακιανάκη π.χ της προσπερνάς. Δεν αξίζει να ασχολείσαι μαζί τους.
Ξέροντας επίσης το ποιόν, το παρελθόν και την τωρινή δραστηριότητα του φασίστα δεσπότη Καλαβρύτων, Αμβρόσιου, δεν εντυπωσιάζεσαι όποιο μισανθρωπικό τροπάρι ακούσεις απ' το στόμα του.

Αλλά τώρα ειλικρινά ... Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και μας δείχνουν γυναίκες ξαπλωμένες στο έδαφος, με ένα "κουβούκλιο" -δεν ξέρουμε και πώς λέγεται στην εκκλησιαστική ορολογία- να περνάει από πάνω τους, συνοδευόμενο από ψαλμωδίες ενός τσούρμου παπάδων τί αίσθηση σου προκαλεί;

Εντάξει, δεν είμαστε και οι πιο "αρμόδιοι" για τις θρησκευτικές τελετουργίες, όπως αυτή που έγινε προχτές στην Κεφαλλονιά για να "τιμηθεί" η γιορτή του "αγίου Γερασίμου", αλλά ασυναίσθητα δεν πάει το μυαλό σου σε κάτι σκηνές από κινηματογραφικά έργα, τα οποία αναφέρονται σε τελετές φυλών της ζούγκλας;

Πέρα απ' την πλάκα τώρα, τέτοια σκηνικά. ούτε θλίψη δεν μπορούν να σου προκαλέσουν για την θρησκοληψία κάποιων ατόμων. Τουλάχιστον εμένα μόνο γέλιο προκαλούν τέτοιες εικόνες.     
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger