Home » , , » Απίστευτη κατάντια Λαφαζάνη.

Απίστευτη κατάντια Λαφαζάνη.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018 | 10:24 μ.μ.

Δεν βρίσκεις λέξεις να σχολιάσεις τον απίστευτο ξεπεσμό του Παναγιώτη Λαφαζάνη. Επίσης σου είναι δύσκολο να αντιληφθείς με πιο σκεπτικό ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας αδιαφορεί εντελώς για την αίσθηση που θα δημιουργεί σε όποιον αυτοχαρακτηρίζεται προοδευτικός πολίτης, όταν τον παρακολουθεί να δίνει συνεντεύξεις σε ένα διαδικτυακό κανάλι το οποίο εκφράζει όχι απλώς ακροδεξιές απόψεις αλλά κάποιες φορές και ναζιστικές.

Αναφερόμαστε σε μια διαδικτυακή παρουσία που κάνει αφιερώματα για την "Επανάσταση της 21ης Απριλίου " και για το "λαοφιλές καθεστώς της 4ης Αυγούστου" -έτσι χαρακτήρισε την δικτατορία του Μεταξά- με καλεσμένο τον. Κων/νο Πλεύρη.

Μιλάμε για ένα κανάλι απ' το οποίο παρελαύνει κάθε ναζιστικό και φασιστικό απόβρασμα, στο οποίο ο ρατσισμός και η πατριδοκαπηλία, είναι σήμα κατατεθέν του.

Δεν έχει νόημα να αναφέρουμε τίποτα περισσότερο για τον διαδικτυακό οχετό που ονομάζεται    "Επανελλήνισις". Είναι όμως σημαντικό να βγει ο επικεφαλής της ΛΑΕ και να ζητήσει συγνώμη από όσους/ες ασπάζονται τις αντιλήψεις του πολιτικού φορέα στον οποίο είναι επικεφαλής, και να αναγνωρίσει το λάθος του.

Φυσικά εμάς δεν μας αφορούν οι επιλογές του Λαφαζάνη. Είναι όμως πρόκληση να βλέπεις ένα άτομο που αυτοπαρουσιάζεται αριστερό να συγχνοτίζεται με φασίστες και μάλιστα με τέτοια οικειότητα, την οποία διαπιστώσαμε στα ελάχιστα λεπτά που αντέξαμε να παρακολουθήσουμε το συγκεκριμένο βίντεο.  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger