Home » , » Οι γνωστές αψιμαχίες μεταξύ μπάτσων και αντιεξουσιαστών ...

Οι γνωστές αψιμαχίες μεταξύ μπάτσων και αντιεξουσιαστών ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018 | 8:51 μ.μ.


Οι γνωστές αψιμαχίες μεταξύ μπάτσων και αντιεξουσιαστών που έχουν καθιερωθεί τέτοια μέρα, κάθε χρόνο, μετά την πορεία για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, δεν απουσίασαν και σήμερα.

Προς το παρών τα επεισόδια που ξεκίνησαν από τις 7,30 περίπου το απόγευμα είναι τα αναμενόμενα και δεν έχουν πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Στο "ίδιο έργο θεατές" δηλαδή. Πετροπόλεμος, βόμβες μολότοφ, χημικά και μικροσυγκρούσεις μπάτσων -αντιεξουσιαστών.

Τα καθεστωτικά ΜΜΕ με τον γνωστό τους υπερβολικό τρόπο κάνουν λόγο για "πεδίο μάχης" έξω απ' το κτίριο του Πολυτεχνείου, και στον χώρο των Εξαρχείων, αναφέροντας ότι έχουν γίνει οχτώ προσαγωγές διαδηλωτών.

"Για οργανωμένο σχέδιο βίας" μιλούν οι ασφαλίτες και μέχρι αυτή την στιγμή -9 μ.μ- δεν φαίνεται να υπάρχει εκτόνωση της κατάστασης.

Σχετικά επεισόδια έγιναν έξω από την Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης καθώς και στην Πάτρα.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

18 Νοεμβρίου 2018 στις 12:50 μ.μ.

Βίαιη αστυνομική επίθεση εναντιον διαδηλωτών στην Αλεξανδρας
https://athens.indymedia.org/post/1593155/

18 Νοεμβρίου 2018 στις 1:08 μ.μ.

Ο δημοσιογράφος -ρεπορτερ Σπυρος Χαλικιάς περιγράφει την ωμή αστυνομική βιαιη επιθεση εναντιον των διαδηλωτων της αναρχικης ομοσπονδιας το βραδυ της 17 Νοεμβρη 2018 στη λεωφορο Αλεξανδρας

https://athens.indymedia.org/post/1593155/

https://athens.indymedia.org/post/1593153/

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger