Home » , » Οχι δεν είναι τρολιά. Προβοκάτσια ίσως

Οχι δεν είναι τρολιά. Προβοκάτσια ίσως

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018 | 10:09 μ.μ.


Οχι δεν είναι τρολιά. Προβοκάτσια ίσως. Πώς αλλιώς να εξηγήσεις το κείμενο που συνοδεύει την φωτογραφία την οποία ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο facebook, η ενσάρκωση της βλακείας και της αγραμματοσύνης, ο "διανοούμενος" όπως αυτοχαρακτηρίζεται δημοσιοκάφρος Κωνσταντίνος Μπογδάνος;

Αν δεν το αποδώσεις σε καραμπινάτη προβοκάτσια, πώς αλλιώς να εκτιμήσεις την προτροπή που κάνει το τσιράκι του "κομιστή", προς τους αριστερούς, να στηρίξουν το ΚΚΕ;
Προφανώς ο ίδιος γνωρίζει την ρήση του θυμόσοφου λαού μας "δείξε μου τους φίλους σου, να σου πω ποιός είσαι", και ξέροντας ότι το πρόσωπο του μόνο απέχθεια συναντά από το αριστερό εκλογικό ακροατήριο, πιθανότατα το έκανε σκόπιμα για να προβοκάρει το ΚΚΕ.

Αν μάλιστα αληθεύουν οι πληροφορίες που τον παρουσιάζουν να στελεχώνει στις επόμενες βουλευτικές εκλογές τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ., (θα κάνει μοναδικό ντουέτο με τον Γρηγόρη Ψαριανό που τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν ότι θα επιδιώξει την βουλευτική του επανεκλογή με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης), θα λέγαμε ότι δίνει για μια ακόμα φορά τα "διαπιστευτήρια" στον αρχηγό του.

Και με την ευκαιρία που αναφέραμε τον Γ. Ψαριανό που κι' αυτός "παλεύει" να ενταχθεί στο επόμενο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ, για να μην χάσει την παχυλή βουλευτική του αργομισθία, να πούμε ότι με την ανάρτησή του ο Κ. Μπογδάνος μας προκάλεσε τις ίδιες στοματικές διαταραχές, όπως τότε που ο τυχάρπαστος, εξυπνάκιας και φαφλατάς, το απωθητικό παράσιτο από πολιτική σκοπιά, Γ. Ψαριανός φωτογραφιζόταν με τον "Ριζοσπάστη" και την Φεράρι του.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

18 Νοεμβρίου 2018 στις 1:41 π.μ.

αντικειμενικός

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger