Home » , » Πόσα θέλουν να μας τρελάνουν οι μπάτσοι;

Πόσα θέλουν να μας τρελάνουν οι μπάτσοι;

Από giorgis , Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018 | 8:52 μ.μ.

Του Γ.Γ.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η φυσική ηγεσία των μπάτσων δεν έχει κανένα πρόβλημα να αυτογελοιοποιηθεί δημόσια, προκειμένου να καλύψει την πολιτική ηγεσία των δυνάμεων καταστολής. 
Και προφανώς προκαλεί εντύπωση για τον τρόπο που οι συντάκτες των ανακοινώσεων της αστυνομίας δεν έχουν κανένα πρόβλημα να επικαλούνται δικαιολογίες που δεν θα μπορούσαν να γίνουν πιστευτές ούτε από νήπια παιδάκια.

Αναφερόμαστε στους ασφαλίτες που εντοπίστηκαν να παρακολουθούν συνδικαλιστές στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και μέλη του "Ρουβίκωνα".

Στην πρώτη περίπτωση το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας βγάζει ανακοίνωση για να μας πει ότι "διατάχτηκε από το Αρχηγείο η διενέργεια προκαταρκτικής διοικητικής εξέτασης" αφού «Η Ελληνική Αστυνομία δεν θα επιδείξει καμία ανοχή σε συμπεριφορές που προσβάλουν τις πολιτικές και συνδικαλιστικές ελευθερίες των Ελλήνων πολιτών».
Κι αυτό την στιγμή που ο ίδιος ασφαλίτης που εντοπίστηκε και πιάστηκε στο Ε.Κ. Θεσσαλονίκης παραδέχτηκε ότι βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία να παρακολουθεί τις εργασίες του Συνεδρίου, και δήλωσε ότι παρίσταται «για παν ενδεχόμενο».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η αντίδραση της ηγεσίας της αστυνομίας όταν άτομα του "Ρουβίκωνα" εντόπισαν και ζήτησαν -όπως είχαν δικαίωμα- τα στοιχεία δυο μπάτσων οι οποίοι παρακολουθούσαν προκλητικά μέλος της συλλογικότητάς τους.
Η τοποθέτηση των μπάτσων μας μας λέει ότι "οι δύο αστυνομικοί ανήκουν στην ΥΜΕΤ και ήταν εκτός υπηρεσίας".
Δηλαδή δυο μπάτσοι, δεν είχαν τι να κάνουν, έτσι τυχαία πληροφορήθηκαν για ένα μέλος της αναρχικής ομάδας, εντόπισαν που βρίσκεται και είπαν να τον παρακολουθήσουν. Ετσι, για να περάσουν "δημιουργικά" τον "ελεύθερο χρόνο" τους.

Εδώ κολλάει γάντι η ρήση για τους μπάτσους: "Πόσα θέλουν να μας τρελάνουν";
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger