Home » , » Γάλλοι και Ελληνες μπάτσοι. Βρείτε τις διαφορές (2 Βίντεο)

Γάλλοι και Ελληνες μπάτσοι. Βρείτε τις διαφορές (2 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018 | 11:19 μ.μ.

Το πρώτο βιντεάκι που παραθέτουμε το απαλλοτριώσαμε από την παρουσία που έχει ο χρήστης "Δρομογράφος" στο twitter. Η λεζάντα που το συνοδεύει γράφει:  "Αν αναρωτιέστε σε ποιό στρατόπεδο συγκέντρωσης είναι τραβηγμένο αυτό το video. .. σας πληροφορώ ότι είναι από Γαλλία, σημερινό, στη σύλληψη των 146 μαθητών...".
Η εικόνα του είναι τόσο δυνατή που μιλάει από μόνη της.

Και δεν είναι η μοναδικές εικόνες απ' την καταστολή που αντιμετωπίζουν οι Γάλλοι μαθητές που έχουν κατέβει κι αυτοί στους δρόμους ζητώντας την απόσυρση της μεταρρύθμισης του συστήματος πρόσβασης στα πανεπιστήμια. Οι δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα έχουν συλληφθεί 700 (!) μαθητές και αρκετοί απ' αυτούς έχουν κακοποιηθεί από τους μπάτσους.

Δεν είναι όμως όλοι οι Γάλλοι που έχουν ξεσηκωθεί ενάντια στην κυβέρνηση Μακρόν. Ο "πρόεδρος των πλουσίων", όπως έχει καθιερωθεί να λέγεται έχει και θαυμαστές.
 «Έχουμε έναν σούπερ πρόεδρο», δήλωσε το πρωί o Ξαβιέ Νιέλ, ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στη Γαλλία, ιδιοκτήτης της εταιρείας τηλεπικοινωνιών Free και μέτοχος της εφημερίδας Le Monde, μας πληροφορεί η δημοσιογράφος Μαρία Δεναξά.


Οι μπάτσοι πάντως την αστική τάξη όποιας χώρας και να υπηρετούν "την ίδια μούρη έχουν".
Σε σημερινό βίντεο από τα Εξάρχεια -το εντοπίσαμε σε ανάρτηση της "Ελληνοφρένειας" - το οποίο τράβηξε ο συνεργάτης του Telesur, Hibai Arbide Aza, ένας άντρας των ΜΑΤ φαίνεται να χτυπάει με την ασπίδα στο κεφάλι ανυπεράσπιστο συλληφθέντα, ενώ τον έχει ήδη ακινητοποιήσει και του έχει περάσει χειροπέδες.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger