Home » , » Επιλεκτικές Συριζαίικες ... μνήμες

Επιλεκτικές Συριζαίικες ... μνήμες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018 | 8:39 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Με την γνωστοποίηση ότι ο πρώην βουλευτής του "Ποταμιού", Χάρης Θεοχάρης, προσχωρεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ., όλες οι ιστοσελίδες που πρόσκεινται στο κυβερνητικό κόμμα κατηγορούν το πρώην στέλεχος του πολιτικού μορφώματος του Σ. Θεοδωράκη για ανακολουθία λόγων και έργων.

Ξαναφέρνουν στην δημοσιότητα το βίντεο στο οποίο ο Θεοχάρης δήλωνε ότι "Δεν ανεξαρτητοποιήθηκα για να προσχωρήσω στη ΝΔ", και μας σερβίρουν τα επικριτικά σχόλια, για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που είχε κάνει στο παρελθόν, το ίδιο πρόσωπο που σήμερα ισχυρίζεται ότι «οι απόψεις του ταυτίζονται με αυτές του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας».

 Κατανοητά όλα αυτά. Μήπως όμως ορισμένοι έχουν επιλεκτική μνήμη; Γιατί, ας πούμε, την εποχή που ο Τσίπρας πρόσφερε υπουργική καρέκλα στην Κατερίνα Παπακώστα οι ιστοσελίδες του ΣΥΡΙΖΑ δεν μας θύμιζαν τι έγραφε ο δημοσιογράφος της "Αυγής"  Πέτρος Κατσάκος, για την πρώην βουλευτή της Ν.Δ;

Ή ακόμα γιατί δεν αναζητούσαν τον "προσωπικό φάκελο" της στο twitter;


Ποια δηλαδή είναι η διαφορά της πολιτικής διαδρομής που έχει η σημερινή υφυπουργός μπάτσων και καταστολής απ' αυτή του Θεοχάρη;


Και μιας λοιπόν ξαναέρχεται στην επιφάνεια το θέμα των ... πολιτικών μεταγραφών σε ότι έχει να κάνει με την Ν.Δ, να θυμίσουμε ένα κείμενο που έχει γράψει ένα άτομο "υπεράνω υποψίας". Αναφερόμαστε σε κείμενο του δημοσιογράφου Γ. Χαρβαλιά, ο οποίος έχει την φήμη του ακροδεξιού, και είναι προσωπικός φίλος του πρώην αρχηγού της Ν.Δ. Επί πρωθυπουργίας του Αντώνη Σαμαρά, μάλιστα, είχε αναλάβει καθήκοντα συμβούλου του, σε θέματα επικοινωνίας και χάραξης στρατηγικής. Διαβάστε το.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger