Home » , » «Νοικοκύρης κανίβαλος».

«Νοικοκύρης κανίβαλος».

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018 | 5:36 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Γιατί φυλακίσατε το γνωστό επιχειρηματία; Γιατί έγινε γνωστό και το λαθρεμπόριο που έκανε κρυφά ο Ριχάρδος, «ο φιλάνθρωπος επιχειρηματίας»! Βλέπετε, είναι η εποχή της τρολλιάς. Έτσι λέγεται πλέον ο μαυραγορίτης από τα φερέφωνα των ΜΜΕ.
Τα κανάλια κονόμησαν κάμποσα κοψίδια από τις διαφημίσεις. Άνθρωποι σ' ανάγκη υπάρχουνε. Όπως και όρνεα.
Η ειρωνεία είναι, πως η άγρια εκμετάλλευση, η τοκογλυφία είναι νόμιμη! Γιατί όμως μας κάνει εντύπωση; Ο καπιταλισμός είναι νόμος. Της ζούγκλας.

Είναι, λέει, δεξιός ο Ριχάρδος, ο άκαρδος, που έκανε το λαθρεμπόριο χρυσού. Γιατί, τι άλλο θα ήταν; Και στην προηγούμενη Κατοχή, οι περισσότεροι μαυραγορίτες, συνεργάτες των Γερμανών ήταν. Φασίστες. Προδότες του κερατά.
«Βάστα Ρόμελ». Να πεινάσουν κι άλλοι να πάρουν περισσότερα. «Γεροούν γερά! Σπασ' του τον τσαμπουκά!» Να τελειώσει ο μισθός να βάλει ενέχυρο τη βέρα.

Το τι πρεμούρα έχει πιάσει τα ΜΜΕ να βγάλουν λάδι τον κατηγορούμενο δεν λέγεται. Τι κακό όμως κι αυτό; Να είναι είδηση στα δελτία και να μην δείχνουν πρόσωπο! Και να σκεφτείτε ότι τους έδωσε ένα σωρό χρυσά δόντια να τον διαφημίσουν. Ευρώ πήραν;
Από χρυσά δόντια βγήκαν, ακούμε εμένα, ολόκληρη γέφυρα έδωσα επί Σαμαρά. Τη βέρα τη «σκότωσα» επί ΓΑΠ.
Έχει κάποιος χρυσό δόντι; Ριχάρδε, την τανάλια! Άλλωστε, τι τα θέλει τα δόντια ο φτωχός; Σάμπως θα φάει τίποτα; Βέρα; Κόσμημα; Νεφρό ίσως; Τα πάντα αγοράζονται. Εκτός από την τσίπα. 

Θα φάμε το μέρισμα που θα δώσει ο Τσίπρας; Είναι τόσο μικρό, που μπορείς να το καταπιείς με λίγο νερό. Σαν ασπιρίνη. Πάλι καλά. Αν δεν ήταν προεκλογικό έτος, δεν θα έδιναν χάπι, υπόθετο θα μας βάζανε. Ο δε Μητσοτάκης υπόσχεται... παλούκωμα.

Δεξιός, επιχειρηματίας, γνωστός… Μένει να τον ανακηρύξει όσιο η Εκκλησία. Αφού κάνει τάμα βεβαίως. Να χρυσώσει καμία εικόνα. «Χρυσός άνθρωπος».
Υπερβολές λέτε; Έχετε δίκιο, το άνθρωπος είναι λιγάκι τραβηγμένο. Ανθρωποφάγος ταιριάζει περισσότερο. «Στέκονταν στις ανάγκες των άλλων», έλεγαν οι κόλακες. Στέκονταν από πάνω, όταν έπεφταν, και τους πάταγε στο λαιμό. 

Να δείτε που θα τη σκαπουλάρει. Ο συνονόματος του έψαχνε άλογο. «Ένα άλογο, ένα άλογο, το βασίλειό μου για ένα άλογο», έλεγε και το έφαγε το κεφάλι του. Κακώς! Όταν έχεις προβλήματα, ζητάς δικηγόρο. Αν ξέρει κόσμο, όχι μόνο γλυτώνεις, βγαίνεις κι από πάνω.
Όπως στην προηγούμενη γερμανική κατοχή. Αν μοιράζονταν τη λεία με τους δοσίλογους πολιτικούς και τους κατακτητές, οι άρπαγες θησαύριζαν ανενόχλητοι, ενώ γύρω τους τα θύματα πέθαιναν από την πείνα.
Το ΕΑΜ τους έκανε καλά, αλλά δυστυχώς έχασε και τη γλύτωσαν. Έγιναν νομοταγείς κοπρίτες. Και φυσικά εθνικόφρονες. Με τη λίρα, το δολάριο, το ευρώ… Πάντα σκληρό νόμισμα να ταιριάζει με την σκληρότητα και την απανθρωπιά τους.

Φυσικά είναι δεξιοί. Τι άλλο θα ήταν οι κανίβαλοι; Οι πράξεις τους είναι σύμφωνες με τα πιστεύω τους.
Το συμφέρον του όρνεου είναι να υπάρχουν πτώματα. Με τα Μνημόνια και το Ευρώ η εξαθλίωση είναι εξασφαλισμένη.
Τουλάχιστον δεν είναι ηλίθιοι σαν τους λούμπεν, που παν και ψηφίζουν αυτούς που τους ληστεύουν… 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger