Home » , » "Τι και αν σε δέρνουν δεκατρείς, αν δεν σε δέρνει ο νους σου".

"Τι και αν σε δέρνουν δεκατρείς, αν δεν σε δέρνει ο νους σου".

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 | 8:47 μ.μ.

Της Π. Μ

Βαρέθηκα να ψάχνω να ονομάσω την αδιαφορία και τον σταρχιδισμό των Ελλήνων κάπως. Έχει ειπωθεί με κάθε πιθανό τρόπο. Έχει χάσει πια το νόημα του. Έχουμε υποστεί τεράστια συντριβή. Σωματική, ηθική, πνευματική.
Δεν έχουμε πλέον στόχο κάτι άλλο πέραν της επιβίωσης. Έχουμε απολέσει πραγματικά την ελάχιστη ηθική που μας είχε απομείνει μετά το πέρασμα του γκλάμουρους από την συνείδηση μας.

Κυβερνόμαστε από απερίγραπτα γελοίους εγωπαθείς τύπους.Η ουσία όμως είναι πως ζούμε σαν φυλή σε παγκόσμιο επίπεδο τα τελευταία χρόνια την Οργουελική στροφή της ανθρωπότητας.
Αν φύγουμε από την μικρή μας γωνία και απλώσουμε την ματιά μας στο χάρτη σύντομα θα διαπιστώσουμε ότι οι όροι του παιχνιδιού που προσπαθούν να επιβληθούν εδώ, προσπαθούν να επιβληθούν παντού.
Σε πολλά μέρη με μεγαλύτερη επιτυχία και από πολύ πιο παλιά η ανθρωπότητα είναι βουτηγμένη σε μια κερδοφόρα ασυδοσία με θύμα την ίδια την ανθρώπινη φύση της.
Οικονομικές κρίσεις,πολιτικές κρίσεις,προσωπικές κρίσεις, νευρικές κρίσεις, κρίσεις συνείδησης και οι ερωτήσεις κρίσεως πουθενά.
Ό,τι και να λέμε,η ένδεια είναι ολοφάνερη..

"Τι και αν σε δέρνουν δεκατρείς, αν δεν σε δέρνει ο νους σου". 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger