Home » , » Συμβαίνουν στο μαγαζί του Αλαφούζου

Συμβαίνουν στο μαγαζί του Αλαφούζου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 | 5:15 μ.μ.

Οταν μια οργάνωση ένοπλης μειοψηφικής βόμβας τοποθετεί μια βόμβα στο μαγαζί του Αλαφούζου με αποτέλεσμα κάποια σπασμένα τζάμια και μερικές θρυμματισμένες γυψοσανίδες, προκαλείται ένας μικρός χαμός. Κάθε πολιτικάντης οποιασδήποτε απόχρωσης θεωρεί υποχρέωση του να συμπαρασταθεί στον ιδιοκτήτη του ΜΜΕ που δέχτηκε "βάρβαρη επίθεση", κάθε καθεστωτικός δημοσιολόγος αισθάνεται την ανάγκη να μας πει ότι "κινδυνεύει η δημοκρατία" δέχεται "σοβαρό πλήγμα η ελευθεροτυπία" και τα γνωστά που ακούγονται σ' αυτές τις περιπτώσεις.
Εξυπακούεται ότι όλα αυτά θα συνοδευτούν από την σφοδρή καταδίκη των "τρομοκρατών".

Τώρα που η εργοδοσία του Σκάι απολύει 12 εργαζομένους, έχουμε απλώς μια επιχειρηματική κίνηση, ανάξια να σχολιαστεί από το αστικό πολιτικό προσωπικό.
Τώρα που ο Αλαφούζος απαγορεύει στους εργαζόμενους του, να κάνουν συνέλευση στον χώρο που στεγάζει την επιχείρησή του  κι αυτή να την πραγματοποιούν στην ύπαιθρο, έχουμε μια ενέργεια καθόλα σεβαστή. Ούτε τα αφεντικά αυτού του ομίλου ΜΜΕ τρομοκρατούν τους εργαζόμενους, ούτε δέχεται κανένα "πλήγμα η ελευθεροτυπία".

Υπήρξε η ανακοίνωση της  Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών που αναφέρει μεταξύ άλλων ότι "Η εικόνα απολυμένων και εργαζομένων δημοσιογράφων του ΣΚΑΙ να συζητάνε στον δρόμο είναι θλιβερή, παραπέμπει σε άλλες εποχές και τακτικές που θα πρέπει να προβληματίσουν όλους", αλλά και οι γραφειοκράτες συνδικαλιστές πρέπει έχουν λόγο ύπαρξης..

Η παρακάτω ανάρτηση έγινε στο Facebook από τον ταμία της ΕΣΗΕΑ, Χρήστο Μαζανίτη.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

13 Ιανουαρίου 2019 στις 6:20 μ.μ.

αυτοί μαζί με τους άλλους δεν έκαναν την τρίχα τριχιά τώρα ας τα λουστούν

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger