Home » , » Συμψηφισμοί

Συμψηφισμοί

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 | 5:41 μ.μ.

Γράφει ο  mitsos175

 Όταν κάποιος έχει δίκιο, το παραδέχομαι, όποιος κι αν είναι. Ακόμα κι αν διαφωνώ σε όλα τα άλλα. "Το να ζητά ένας ψηφοφόρος από τον εκλεγμένο εκπρόσωπό του να μην ψηφίσει κάτι, είναι συνταγματική του υποχρέωση. Οι πολιτικοί έχουμε υποχρέωση να ακούμε τον λαό".
Αυτά είπε ο κ. Κυρανάκης εκπρόσωπος της ΝΔ, μιλώντας στον News 24/7.

Πολύ ωραία, συμφωνώ! Αλλά να ισχύει παντού. Γιατί σας είπαμε να μην ψηφίσετε Μνημόνια, να μην κόψετε μισθούς και συντάξεις, να μην απολύσετε, να μην ξεπουλήσετε τη χώρα στους τοκογλύφους.
Μας γράψατε στα παλαιότερα των υποδημάτων σας, προχωρώντας σε χρεωκοπία, λεηλασία και καταστροφή των πάντων.
Σας είπαμε ακόμα να μην είστε φασίστες, να μη λέτε ψέματα, να μην κλέβετε και άλλα πολλά, τα οποία επίσης δεν ακούσατε. Επιπλέον δεν δεχτήκατε ποτέ τη θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του ΟΧΙ.

Τώρα εμείς τι να κάνουμε, σύμφωνα με όσα είπατε; Να σας παίρνουμε τηλέφωνα για να χρεωθούμε κι άλλο; Να σας φτύσουμε, να μη σας ματιάσουμε; Να σας αρχίσουμε στις γρήγορες, γιατί μας δουλεύετε; Τι; Αδιαφορούμε λοιπόν για τις κουταμάρες που λέτε. Όσο για τη συμφωνία των Πρεσπών, αν ήταν δική σας, θα πανηγυρίζατε.

Όλοι ξέρουν πως ο Μητσοτάκης θα κάνει ότι του πουν Αμερικάνοι και ΕΕ. Μέσα μοιράζει κουτόχορτο σ' όσους τον πιστεύουν. Δεν έχουν μείνει πολλοί παρά τα μούφα γκάλοπ. Έτσι παίζει ένα χαρτί που έπαιζε κι ο αποστάτης μπαμπάς του: Το χαρτί της πόλωσης. Βάζει τους χαχόλους του να βρίζουν προσπαθώντας να δείξει πως τάχα κάνει αντιπολίτευση.

Στο πλαίσιο αυτό "η αποστολή μαζικών μηνυμάτων από τον Γραμματέα Β4 ΝΟΔΕ της ΝΔ κ. Αβραμάκο, προς οπαδούς του κόμματος, με τους αριθμούς των τηλεφώνων βουλευτών της κυβέρνησης, παρακινώντας σε άσκηση βίας και τρομοκρατίας εναντίον τους". Ότι δηλαδή χρειάζονταν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ, για να συσπειρωθούν!
Σας είπαν "ευχαριστώ" ανεγκέφαλοι;
Βλέπετε, καμία ουσιαστική αντιπολίτευση δεν ασκεί η ΝΔ. Πως θα μπορούσε άλλωστε; Ο ΣΥΡΙΖΑ εφάρμοσε τη δική της πολιτική και παρόλο που αντέγραψε, πήρε μεγαλύτερο βαθμό από τους τοκογλύφους!

Ο Μητσοτάκης δεν θέλει να γίνουν εκλογές. Φοβάται. Κάθε μέρα φέρνει τη ΝΔ στα μέτρα του, την κάνει δικό του "μαντρί" με τα φθαρμένα υλικά της γαλάζιας στάνης. Αν χάσει τώρα, έχει τελειώσει. Ξέρει πως ο κόσμος δεν θέλει την σάπια πολιτική του, παρά την αηδία για το ΣΥΡΙΖΑ.
Αν προλάβει, θα κάνει το κόμμα της ΝΔ προσωπικό περιουσιακό στοιχείο, ώστε κανείς να μην τον αμφισβητεί ότι κι αν γίνει.

ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ μας εμπαίζουν. Έχουν συμψηφίσει τα μυριάδες σκάνδαλα τους και μας φέρνουν νέα, ψεύτικα διλήμματα. Θέλουν, αφού απορροφήσουν τα δεκανίκια, να βρεθούμε μπροστά σε νέο δικομματισμό. Οι καιροί όμως έχουν αλλάξει... .
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger