Home » , , » Η πραγματική κοινωνική και οικονομική κατάσταση της χώρας μας μέσα από ένα 4λεπτο βίντεο με τον Λ. Βατικιώτη

Η πραγματική κοινωνική και οικονομική κατάσταση της χώρας μας μέσα από ένα 4λεπτο βίντεο με τον Λ. Βατικιώτη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 | 7:57 μ.μ.

Αξίζει πραγματικά να παρακολουθήσει κανείς το παρακάτω τετράλεπτο βίντεο με την τοποθέτηση του Λεωνίδα Βατικιώτη σε τηλεοπτική εκπομπή. (Ευχαριστούμε τον σύντροφο Χρίστο Αβραμίδη που μας το έστειλε).

Ο οικονομολόγος αυτός έβαλε τα πράγματα στις αληθινές τους διαστάσεις, πέρα από την εικονική πραγματικότητα που προσπαθεί να μας παρουσιάσει η κυβέρνηση, μια κατάσταση που βολεύει και το κόμμα της Ν.Δ., αφού η αντιπολίτευση που ασκεί είναι εντελώς προσχηματική, μια και στα ουσιαστικά ζητήματα της οικονομικής πολιτικής έχει ταυτόσημες θέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο. Λ. Βατικιώτης αφού εκτίμησε ότι μέχρι της βουλευτικές εκλογές θα πάμε με την σκανδαλολογία να δεσπόζει στην πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ των δυο μεγάλων αστικών κομμάτων, (για να παραληφθούν "τα μεγάλα ζητήματα της περιόδου εκτός πολιτικής ατζέντας" όπως είπε χαρακτηριστικά), στάθηκε στον πυρήνα της πολιτικής που ασκείται.

Υπάρχει μια πραγματικότητα πολύ καυτή είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκουν αυτή να μην τεθεί στο τραπέζι της δημόσιας συζήτησης.
Αναφέρθηκε στην δραματική κατάσταση που επικρατεί στον χώρο της δημόσιας υγείας, στις δίκαιες κινητοποιήσεις των αγροτών, και εστιάστηκε στο τι πρόκειται να γίνει με τον λεγόμενο νόμο Κατσέλη. "Ξέρουμε πολύ καλά ότι οι θεσμοί στο πλαίσιο της ενισχυμένης μεταμνημονιακής εποπτείας, έχουν ζητήσει εδώ και τώρα να αναθεωρηθεί επί τα χείρω ο νόμος Κατσέλη... Η αναθεώρηση που θα φέρει η κυβέρνηση στην πραγματικότητα θα κάνει την χάρη των τραπεζιτών και των πιστωτών.. Πρόκειται για ένα στόχο που αν υλοποιηθεί θα δούμε χιλιάδες εξώσεις και θα παρακολουθήσουμε σκηνές όπως αυτές που βλέπαμε πριν μερικά χρόνια στην Ισπανία με την αστυνομία να εισβάλει στα σπίτια για να πετάει έξω οικογένειες ... Το παζάρι που γίνεται αυτή την στιγμή είναι για να μετατεθούν αυτές οι αποφάσεις μετά τις εκλογές" σημείωσε. χαρακτηριστικά.

Η πηγή της είδησης είναι εδώ

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger