Home » , » Να τον χαίρεστε εκεί στη κυβέρνηση τον φίλο σας Ερντογάν

Να τον χαίρεστε εκεί στη κυβέρνηση τον φίλο σας Ερντογάν

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019 | 4:33 μ.μ.

Της Αλέκας Ζορμπαλά

Ο Ερντογάν λίγες ώρες πριν την επίσημη επίσκεψη Τσίπρα στην Τουρκία επικήρυξε με 700.000 το κεφάλι τους 8 Τούρκους αξιωματικούς, σχετιζόμενους με το στρατιωτικό πραξικόπημα, που όμως έχουν πάρει πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα και έχουν απορριφθεί αμετάκλητα από τον Άρειο Πάγο τα αιτήματα έκδοσης τους στην Τουρκία.

Αλλά οι στρατιωτικοί αυτοί δεν με απασχολούν. Απλά θα αντικαθιστούσαν την πολιτική χούντα του Ερντογάν με μια δική τους στρατιωτική.

Η κίνηση αυτή του Ερντογάν συνιστά την πλέον βαριά προσβολή σε πολιτικό και διπλωματικό επίπεδο απέναντι σε έναν πρωθυπουργό, που μάλιστα θα είναι και φιλοξενούμενός του. Μια "σφαλιάρα" άνευ προηγουμένου!
Κάτι, που συνιστά λόγο άμεσης ακύρωσης της επίσκεψης..

Ούτε και αυτό με απασχολεί.. αφορά, όσους προσχώρησαν στον κυβερνητισμό και εμπλέκονται στα γνωστά, διεθνή πολιτικά παιχνίδια κ παζαρέματα. Και είναι πια γνωστό, οτι ο Αλέξης Τσίπρας έπαψε, προ πολλού, να σηκώνει το κεφάλι και να περπατά όρθιος.

Αυτό, που με απασχολεί είναι ότι όσοι αγωνίζονται ενάντια στον ισλαμοφασίστα Ερντογάν διώκονται ανηλεώς, συλλαμβάνονται, βασανίζονται, δολοφονούνται κατά χιλιάδες.

Και στην Ελλάδα, Τούρκοι κ Κούρδοι, κατηγορούνται κ δικάζονται ως τρομοκράτες, με απαίτηση του Ερντογάν, γιατί τολμούν και τον μάχονται αυτόν και το καθεστώς του, με δύναμη κ αξιοπρέπεια.

Να τον χαίρεστε εκεί στη κυβέρνηση τον φίλο σας! Είστε σε καλό δρόμο, στα βήματα της Ντόρας Μπακογιάννη.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger