Home » , » Η "πρόκληση" της Τούρκικης σημαίας. Δεν βαρέθηκαν να γελοιοποιούνται με τέτοιες "ειδήσεις";

Η "πρόκληση" της Τούρκικης σημαίας. Δεν βαρέθηκαν να γελοιοποιούνται με τέτοιες "ειδήσεις";

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019 | 12:31 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Δεν πιστεύω καμία φωτογραφία, εκτός, αν ήμουν μπροστά, όταν τραβήχτηκε. Έχω αυτή την καχυποψία από τότε που είδα σε αφίσα του ΠΑΣΟΚ το Σημίτη χωρίς τις ελιές!

"Οι Έλληνες πετύχαμε πολλά, το Photoshop περισσότερα". Βγάζεις λόγου χάρη μια αναμνηστική στο χωρίο με τους συγγενείς σου και μπορεί κάποιος, να σε παρουσιάσει παρέα με τον Μπιν Λάντεν στο Αφγανιστάν.
Άντε μετά να τρέχεις να βρεις καταφύγιο, όταν θα σε βομβαρδίζουν οι Αμερικάνοι.

Αμ το άλλο; Τραβάς μια φωτογραφία στη θάλασσα. Κι από κάτω γράφεις "Σεϋχέλλες, Μπαχάμες, Χαβάη". Κι ας είσαι άφραγκος στην Αττική. Γράφεις ότι γουστάρεις, αν δεν φαίνεται τίποτε άλλο.

Με προσοχή όμως γιατί μερικοί τα πιστεύουν. Φαντάζεσαι να σου έρθει το ΣΔΟΕ, να σε ρωτά "που τα βρήκες ρε τα φράγκα και κάνεις διακοπές στο εξωτερικό";
Όχι ρε παιδιά, πλάκα έκανα.
"- Ας αυτά ρε και πέσε το πρόστιμο"!

Έτσι, δεν πιστεύω σε φωτογραφία. Κι όταν γίνεται ντόρος για selfie γελάω. Άσε που μερικοί το παρατραβάν. Για μερικά κλικ βάζουν τον εαυτό τους σε κίνδυνο.

Ακόμα όμως και η φωτογραφία να είναι αληθινή και να τραβήχτηκε εκεί που λένε, και τι έγινε; Στην περίπτωση των Ελληνοτουρκικών σχέσεων πολλά. Τούρκοι δύτες έβγαλαν φωτογραφία στο βυθό της Σούδας με την σημαία τους. Έτσι λένε τα ΜΜΕ.
Κι έγινε χαμός. "Να την κατεβάσουν, είναι πρόκληση" κλπ, κλπ.

Να σας πω, εγώ όταν είδα τη φωτογραφία χωρίς λεζάντα, νόμισα πως κάποιοι έκαναν αντιπολίτευση στο Σουλτάνο. Τη βούλιαξε την Τουρκία. Η οικονομία έπιασε πάτο.
Χειρότερο είναι μόνο το δικό μας ναυάγιο. 

Αλλά και στη Σούδα να τραβήχτηκε, δεν είναι σύμμαχος χώρα η Τουρκία; Δεν έρχονται τα πολεμικά της μαζί με τα άλλα πλοία του ΝΑΤΟ; Πρώτη φορά βλέπουμε Τουρκική σημαία στην Ελλάδα;
Τραβάτε στο λιμάνι, όποτε έχει άσκηση, να δείτε όλες τις σημαίες στην επιφάνεια, δεν χρειάζεται καν να βουτήξετε.
Ποια είναι η πρόκληση; Οι Αμερικάνοι και οι Ευρωπαίοι δεν προκαλούν; Όταν μάλιστα μας έχουν επιβάλει τη θέλησή τους χρόνια τώρα; 

Κάποιοι σωστά λένε πως προεκλογικά γίνεται η τρίχα τριχιά. Όμως υπάρχει και κάτι άλλο. Ψήνεται νέα επίθεση σ' ότι απέμεινε από τη λαίλαπα των Μνημονίων.
Η ΝΔ λέει φανερά πως θα καταργήσει τα επιδόματα, θα πετσοκόψει τους μισθούς και τις συντάξεις.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν το λέει, αλλά μας το φιλάει για έκπληξη. Μετά τις εκλογές λοιπόν ακολουθεί νέα λεηλασία. Πως θα πεισθούν οι ήδη εξαντλημένοι "κωπηλάτες της Ελληνικής γαλέρας", να συνεχίσουν να τραβάνε κουπί;
Με τον εξ Ανατολών κίνδυνο! Όλα τα καθάρματα κερδίζουν. Οι φασίστες λένε τα δικά τους, οι πολιτικοί παίρνουν τις μίζες τους, οι πλούσιοι συνεχίζουν ανενόχλητοι το πλιάτσικο. 

Δεν έχουμε, δεν βγαίνουμε, πως το λένε! Δεν μας άφησαν τίποτα, ούτε σάλιο να τους φτύσουμε! Όποιος θέλει όπλα να ξηλωθεί, να πάρει ο ίδιος. Και μην μπαίνουν ιδέες σε μερικούς, γιατί, αν μου δώσουν όπλο, επειδή δεν βλέπω καλά, μπορεί να πάρει καμία αδέσποτη κάποιο Έλληνα κηφήνα, αντί για Τούρκο εργαζόμενο. 

Κόφτε την εθνικιστική υστερία. Κόψτε τις ανοησίες. Δεν γελάμε πλέον, έχουμε κουραστεί να ακούμε βλακείες.
Απορώ, δεν βαρέθηκαν να γελοιοποιούνται με τέτοιες "ειδήσεις"; 
"Είπε ο υπουργός και έκανε"...

Κολοκύθια με τη ρίγανη. Αφού ότι είναι στο Αιγαίο και κάτω από αυτό θα καταλήξει στις Αμερικάνικές πολυεθνικές. Τούρκοι και Έλληνες υποτακτικοί το γνωρίζουν καλά. Αλλά το κατάλαβαν μέχρι και τα ψάρια. Μόνο κάτι ακροδεξιοί χάνοι τσιμπάνε..
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger