Home » , » Μεταγραφές… αρχών - Εζήλωσαν δόξαν Θεοδώρας

Μεταγραφές… αρχών - Εζήλωσαν δόξαν Θεοδώρας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 | 1:11 π.μ.

Ο Τσιόδρας ήταν εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού.
Οταν το Ποτάμι πήρε μέρος στη συγκρότηση του ΚΙΝΑΛ, υπήρξε από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του εγχειρήματος. Οταν ο Θεοδωράκης τα έσπασε με τη Φώφη, άφησε τις πρώτες μέρες να διαφανεί ότι αυτός θα παραμείνει στο ΚΙΝΑΛ.

Μετά, ξαναβρέθηκε δίπλα στον Θεοδωράκη για λίγο καιρό και ξαφνικά του κούνησε μαντίλι, επικαλούμενος την αδυναμία του «να ισορροπεί ανάμεσα στις προσωπικές απόψεις και τις
συλλογικές αποφάσεις». Το διαζύγιο υπήρξε βελούδινο.
Επαγγελματικότατο. Αλλωστε, και οι δυο τους προέρχονται από το χώρο των επαγγελματιών της αστικής δημοσιογραφίας.

Το πρωί της περασμένης Τετάρτης, ο Τσιόδρας συναντήθηκε με τον Μητσοτάκη και ανακοινώθηκε ότι θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στην Α' Αθηνών. Οι ελπίδες του να εκλεγεί δεν είναι πολλές, όμως το ζητούμενο για έναν επαγγελματία είναι να πιάσει δουλειά σ' ένα καλό μαγαζί.
Αμα κερδηθούν οι εκλογές και ο Κούλης καταφέρει να σχηματίσει κυβέρνηση, κανένας Τσιόδρας δε θα πάει χαμένος. Υπάρχουν μπόλικα κρατικά πόστα.

Κι άμα δε βγει αυτό το σενάριο; Τι είχε, τι έχασε. Περισσότερες πιθανότητες «αποκατάστασης» έχει με τη ΝΔ, παρά με το «πεθαμένο» Ποτάμι ή με το «ημιθανές» ΚΙΝΑΛ.

***
Εζήλωσαν δόξαν Θεοδώρας

Από το λεβεντοκόμμα ανακοινώθηκε πως ο πανεπιστημιακός (στο Παρίσι) Δημοσθένης Δαββέτας, πρώην συνεργάτης του Σαμαρά και υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ το 2014 (δεν εκλέχτηκε) «θα δώσει τη μάχη των εκλογών ως υποψήφιος στους εκλογικούς συνδυασμούς του κόμματος με όλες του τις δυνάμεις, για μια ισχυρότερη Ενωση Κεντρώων». Γιατί όχι; Μια ζαριά χωρίς ρίσκο είναι. Μπορεί να μην εκλέχτηκε το 2014 με τη ΝΔ και να εκλεγεί το 2019 με τον Λεβέντη. Κι αν δεν εκλεγεί… τι είχαμε, τι χάσαμε.

Λέγεται, ότι την πόρτα του λεβεντοκόμματος ετοιμάζεται να διαβεί και η πρώην (για ένα φεγγάρι) βουλευτίνα Χίου της ΝΔ Μαρία Σταυρινούδη. Λογικό το βρίσκουμε. Ο Λεβέντης έχει μεγαλύτερες πιθανότητες από το κόμμα του Βελόπουλου, από το οποίο πέρασε η κ. Σταυρινούδη. Στο κάτω-κάτω, καλύτερη είναι η Θοδώρα η Μεγαλοοικονόμου;

Αίσθηση σαν αυτή που προκάλεσε η Σταυρινούδη όταν πήγε να ορκιστεί με «ειδική» ενδυμασία («Ωχ, Παναγία μου και Χριστέ μου», είχε αναφωνήσει ο προεδρεύων Τραγάκης, ξεχνώντας ότι το μικρόφωνό του ήταν ανοιχτό), δεν έχει προκαλέσει καμιά Θοδώρα.

Πηγή: "ΚΟΝΤΡΑ"

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger