Home » , » Ποιοι μπορεί να κρύβονται πίσω απ' το μακελειό στην στην Σρι Λάνκα.

Ποιοι μπορεί να κρύβονται πίσω απ' το μακελειό στην στην Σρι Λάνκα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 23 Απριλίου 2019 | 3:13 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ο ρόλος των φασιστικών τρομοκρατικών οργανώσεων είναι γνωστός εδώ και πολλά χρόνια. Στο εσωτερικό των χριστιανικών κρατών πχ οι φανατικοί ηλίθιοι ισλαμιστές μέλη του ISIS, χρησιμοποιούνται ως αφορμή για περισσότερη καταστολή, περιορισμό ανθρωπίνων δικαιωμάτων, επεμβάσεις σε άλλες χώρες, αύξηση των δαπανών για ένοπλες δυνάμεις - αστυνομία, πογκρόμ κατά των μειονοτήτων - παρακολούθηση, εγκαθίδρυση δηλαδή αυταρχικότερου καθεστώτος.

ΗΠΑ, Γαλλία, άλλες χώρες της ΕΕ, αλλά και Φιλιππίνες, Ν. Ζηλανδία, δείχνουν πως στο τέλος οι περισσότερο χαμένοι από τυφλά χτυπήματα σε Χριστιανούς αμάχους είναι οι Μουσουλμάνοι. 
Σε Ασία και Αφρική παρόμοιες τρομοκρατικές φασιστικές οργανώσεις χρησιμοποιούνται, αν η χώρα είναι στην πλειοψηφία Μουσουλμανική για γενοκτονίες, ενίοτε όμως για αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης ή τρομοκράτηση του πληθυσμού (Συρία).

Βομβιστές αυτοκτονίας σκόρπισαν τον θάνατο σε Χριστιανικούς Ναούς στην Σρι Λάνκα, αφήνοντας πίσω τους τουλάχιστον 310 νεκρούς και 500 τραυματίες. Οι Χριστιανοί στη χώρα είναι μειονότητα, όπως όμως και οι Μουσουλμάνοι.

"Εκπρόσωπος της κυβέρνησης της Σρι Λάνκα ανακοίνωσε ότι οι αρχές της χώρας είχαν ειδοποιηθεί δύο εβδομάδες πριν για την προετοιμασία των επιθέσεων από την τοπική ισλαμιστική οργάνωση National Thowheeth Jama'ath (NTJ) και είχαν στη διάθεσή τους σειρά ονομάτων συγκεκριμένων υπόπτων... Τα στοιχεία αυτά βασίζονταν σε πληροφορίες που προέρχονταν από ξένη υπηρεσία Πληροφοριών..." Ο πρόεδρος ζήτησε ξένη βοήθεια, ενώ θα κηρύξει τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Η Λαϊκή Σοσιαλιστική Δημοκρατία της Σρι Λάνκα είναι μια χώρα που κυριαρχούν οι Βουδιστές (70%). Ινδουιστές είναι το 13%, Μουσουλμάνοι το 10% ενώ Χριστιανοί το 7%.
Η χώρα γνώρισε ένα αιματηρό πόλεμο. "Από το 1983 ως το 2009 η χώρα ταλανιζόταν από βία καθώς η μειονότητα των Ταμίλ διεκδικούσε την ανεξαρτησία της". Εκείνο που πολλοί δεν γνωρίζουν είναι πως Χριστιανοί, Βουδιστές, Ινδουιστές και Μουσουλμάνοι συγκρούονταν μεταξύ τους πολύ σκληρά. Υπάρχουν λοιπόν διαφορές, που εισαγόμενοι ή ντόπιοι τρομοκράτες μπορούσαν να εκμεταλλευτούν.

Ποια είναι η NTJ που υποπτεύονται; Μια ομάδα που προωθεί την "ισλαμική τρομοκρατική ιδεολογία... αποσκοπεί στη δημιουργία μίσους, φόβου και διαχωρισμού στην κοινωνία... Η ηγεσία του NTJ καταδικάστηκε από πολλούς μουσουλμανικούς οργανισμούς της Σρι Λάνκα το 2016 για την υπεράσπιση της ακραίας φονταμενταλιστής διδασκαλίας σε παιδιά και για συγκρούσεις με βουδιστές μοναχούς. Ένας από τους ηγέτες της, ο Abdul Razik, συνελήφθη για την υποκίνηση του ρατσισμού".

Ρατσιστές, φασίστες το έκαναν. Μουσουλμάνοι φασίστες. 
Ποιοι ωφελούνται; Αυτοί που θέλουν νέες συγκρούσεις στη χώρα. Που θέλουν καταστροφή και ποτάμια εξαθλιωμένων προσφύγων, ώστε να τους εκμεταλλεύονται. 

Κάποιοι σίγουρα είναι πίσω από αυτά τα χτυπήματα. Να είναι όσοι θέλουν να αφανίσουν τους Μουσουλμάνους ως επικινδύνους; 
Να είναι όσοι θέλουν να επέμβει η γειτονική Ινδία;
Να είναι όσοι δεν θέλουν καμία μειονότητα;
Μήπως μόνο οι Μουσουλμάνοι φασιστομαλάκες της συγκεκριμένης ρατσιστικής οργάνωσης, που μισούν όλους τους άλλους;
Θα δούμε. Σίγουρα άνοιξε ο ασκός του Αιόλου. Σίγουρα θα την πληρώσει ο λαός της πολύπαθης αυτής χώρας...

Συλλυπητήρια σε όλα τα θύματα. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger