Home » , » Αδωνης Γεωργιάδης: "Η κομμουνιστική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ"

Αδωνης Γεωργιάδης: "Η κομμουνιστική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 24 Απριλίου 2019 | 9:37 μ.μ.

Σήμερα πια ξεπέρασε κάθε όργιο γραφικότητας ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., Αδωνης Γεωργιάδης, μιλώντας στο Web TV του Star Channel.
Και το ωραίο είναι ότι απ' τις τόσες πολλές τοποθετήσεις του, ξεχνάει τι έχει πει και κάθε φορά εκφράζει καινούργιες απόψεις που δεν έχουν καμιά σχέση με τις προηγούμενες.

Πριν λίγο καιρό, ας πούμε, ο ίδιος έλεγε από το βήμα της βουλής, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί την πολιτική της Ν.Δ., σε σχέση με τις ιδιωτικοποιήσεις -κάπως καθυστερημένα όπως τόνιζε- αλλά παρά ταύτα έκφρασε την ευαρέσκεια του προς την εφαρμοζόμενη κυβερνητική πολιτική.

Μετά και με αφορμή κάποιες προσχωρήσεις στελεχών στον ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγω για "ΠΑΣΟΚοποίηση" του κόμματος Τσίπρα.

Σήμερα μας μιλάει ότι έχουμε "κομμουνιστική κυβέρνηση" θέτοντας ως άμεσο στόχο να πέσει απ' την κυβερνητική εξουσία. Γι' αυτό απεύθυνε κάλεσμα σε όσους ομοϊδεάτες του κινούνται στα δεξιά της Ν.Δ., να συστρατευτούν με τον Μητσοτάκη.

«Όταν έχεις κομμουνιστές στην εξουσία οι οποίοι έχουν ξεπουλήσει την Ελλάδα και την ιδεολογία τους για να κρατήσουν την καρέκλα, κάνουν όσα κάνουν, το να συζητάμε αν ο Μητσοτάκης είναι λίγο πιο κεντρώος, ή ο Γεωργιάδης λίγο πιο δεξιός, είναι πολυτέλεια δεν την έχουμε. Μείζων στόχος στη χώρα είναι να πέσουν οι κομμουνιστές», είπε συγκεκριμένα ο Α. Γεωργιάδης.

Τώρα γιατί σχολιάζουμε τέτοιες ηλιθιότητες; Ο λόγος είναι ότι αν ο Αδωνις Γεωργιάδης παρέμεινε ένας γραφικός τηλεβιβλιοπώλης που σερβίρει την σαβουροπραμάτεια του με τον συνηθισμένο θεατρικό τρόπο του και την τσιριχτή φωνή του να απαγγέλλει τροπάρια με χαρακτηριστικό την αρχαιοπληξία, αρχαιοκαπηλία, και τον μεγαλοϊδεατισμό, θα λέγαμε ότι πρόκειται για ένα τύπο που μόνο οι σατιρικές ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές θα είχαν ενδιαφέρον να ασχοληθούν μαζί του.
Αντε και να του άξιζε και κανένα σκωπτικό σχόλιο για την πατριδοκαπηλία που εμπορεύεται στα κηρύγματά του τα οποία είναι διανθισμένα με ισχυρές δόσεις ρατσισμού και ξενοφοβίας.

Το θέμα είναι ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο σε λίγο καιρό να τον δούμε πρωτοκλασάτο υπουργό σε κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger