Home » , » Πέρα από την σικέ αντιπαράθεση Πολάκη - Κυμπουρόπουλου

Πέρα από την σικέ αντιπαράθεση Πολάκη - Κυμπουρόπουλου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 24 Απριλίου 2019 | 8:52 μ.μ.

Γράφει ο  mitsos174

Τον Σόιμπλε τον μάθαμε όλοι στην Ελλάδα. Είναι εδώ και πολλά χρόνια ανάπηρος από πυροβολισμό. Η σωματική του κατάσταση δεν τον εμπόδισε καθόλου να μας επιβάλει σκληρότατα μέτρα. Περικοπές που έβλαψαν και τα ΑΜΕΑ.
Όλα αυτά τα χρόνια, μειώθηκαν ή καταργήθηκαν επιδόματα, πετσοκόφτηκαν δαπάνες για θεραπείες, ειδικά σχολεία, μετακινήσεις, ειδικό προσωπικό...
Εγκαταλείφθηκαν, για να πληρώσουμε τα χρέη, οι ελάχιστες υποδομές του Κράτους Πρόνοιας. Γι αυτό, ποιος θα κατηγορήσει τον κόσμο που έβριζε και βρίζει το φασίστα υπουργό του Ράιχ;
Δεν τον βρίζει για την αναπηρία του, αλλά για τη σκληρή απάνθρωπη ιδεολογία του.

ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι εκτελεστές της ιδίας ταξικής πολιτικής. Θα το ξαναπούμε: Μιας ναζιστικής πολιτικής. Μιας αντίληψης πως τα επιδόματα, τα δώρα είναι "πεταμένα λεφτά".
Αυτή τη φράση για τους ΑΜΕΑ, τους άστεγους, τους φτωχούς, την άκουγαν στην Γερμανία του Χίτλερ.
Εκεί τα άτομα με ειδικές ανάγκες θεωρούνταν "βάρος", επομένως όχι βοήθεια δεν έδιναν, αλλά τους εξόντωναν, μαζί με εθνικές μειονότητες, πολιτικούς αντιπάλους κα.
Τι ειρωνεία για τη χώρα του μεγάλου Λούντβιχ βαν Μπετόβεν, ο οποίος είχε χάσει την ακοή του!

Σήμερα έχουμε ένα θέατρο. Κάποιοι που έχουν τις ίδιες ακριβώς απόψεις με τους φασίστες, εμφανίζονται δήθεν ως προστάτες και φίλοι των ΑΜΕΑ.
Τι υποκρισία! Ας μας πει η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ πόσα έχασαν οι ΑΜΕΑ συνάνθρωποι μας τα εννέα χρόνια του Μνημονίου. Πόσα από τη ΝΔ και πόσα από τη συνέχεια της, το ΣΥΡΙΖΑ;
Όλα αυτά τα χρόνια ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ κατέστρεψαν χιλιάδες ανθρώπους με ειδικές ανάγκες. Και έρχεται τώρα η ΝΔ να μας πει τι; Ότι επειδή έβαλε έναν ΑΜΕΑ στο ψηφοδέλτιο της, δεν θα καταργήσει τα επιδόματα, που ο ίδιος ο αρχηγός της δήλωσε ότι είναι αντίθετος; Επί λέξη αυτό είπε κι όχι μόνο μια φορά.

Ο υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ από την άλλη θα μπορούσε να πει ακριβώς αυτό: Πως στο πρόγραμμα της ΝΔ, μεταξύ άλλων μειώσεων, είναι και οι περικοπές όλων των επιδομάτων. Άρα αυτές αφορούν και τους ΑΜΕΑ.
Έλα όμως που ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει την ίδια πολιτική! Οπότε πήγε την επίθεση σε προσωπικό επίπεδο. Και την πάτησε. Δικαίως τα ακούει, πόσο μάλλον όταν κάνει τα ίδια με τους προηγούμενους. Αυτοί δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για τους ανθρώπους, αλλά για τους ψήφους, που θα τους δώσουν την εξουσία. 

Η στήριξη των αστικών κομμάτων σε κάποια πρόσωπα δεν αναιρεί τη γενικότερη πολιτική τους. Η ΝΔ πχ στήριξε gay πολιτικούς σε κάποιες εκλογές. Αυτό δεν την εμπόδισε καθόλου να ξεπλύνει τους φονιάδες του Ζακ Κωστόπουλου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει κάποιους που δηλώνουν άθεοι. Όμως ξέρουμε καλά πως η Εκκλησία παρεμβαίνει ακόμα και στη σύνθεση της κυβέρνησης, το δε Κράτος με την Εκκλησία είναι πιο ενωμένο από ποτέ! 

Προσωπικά δεν κοιτάω πρόσωπα, κοιτάω πρώτα απ' όλα πολιτικές. Και η πολιτική όλων αυτών είναι εγκληματική. Οπότε τι θέση να πάρουμε σε ένα σικέ παιχνίδι; Σ' ένα θέατρο;
Κάνουν τα πάντα για να αποφύγουν να μιλήσουν για τις ευθύνες τους όσον αφορά τα σημερινά χάλια.

181,1% το "βιώσιμο" χρέος! Μετά από τόσες ανθρωποθυσίες! Ας μας πουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ τι ευκαιρίες έχουν οι ΑΜΕΑ με ανεργία πάνω από 18%; Ας μας εξηγήσουν τις περικοπές που προβλέπει το Μνημόνιο για τους ΑΜΕΑ.

Μην έχετε αμφιβολία, παίζουν παιχνίδι εις βάρος μας. Είναι σκηνοθεσία η όλη κόντρα.
ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ θα ρημάξουν τους αδύναμους, θα μας αφανίσουν!
Η νοοτροπία του Μητσοτάκη και του Πολάκη είναι ακριβώς η ίδια. Ρατσιστική και απάνθρωπη. Παίζουν εναλλάξ τον καλό και τον κακό, στην πράξη όμως σκοπεύουν και οι μεν και οι δε να μας φάνε ζωντανούς. Δεν θα τους αφήσουμε. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger