Home » , » Δελφινάριο: Τελευταία κωμική παράσταση: "Ο Θεοχαρόπουλος υπουργός"

Δελφινάριο: Τελευταία κωμική παράσταση: "Ο Θεοχαρόπουλος υπουργός"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 4 Μαΐου 2019 | 7:39 μ.μ.


Αυτό όμως που ξέρουμε και έχει αποδειχθεί διαχρονικά είναι ότι λέξεις όπως ήθος, αρχές, ηθική, είναι άγνωστες στους πολιτικάντηδες μας.

Θα είχε άδικο να αντιμετωπίσει κανείς όσα διαδραματίζονται στην αστική πολιτική σκηνή με όρους ποδοσφαιροποίησης; Δεν νομίζουμε. Αντίθετα, κάθε άλλο. Αυτό που οι αστοί δημοσιογράφοι ονομάζουν «προσχωρήσεις» βουλευτών από το ένα πολιτικό στρατόπεδο στο άλλο, πρέπει να το λέμε «μεταγραφές» με ότι σημαίνει αυτό στην γηπεδική γλώσσα.

Οσο, μάλιστα, θα προχωράμε προς τις βουλευτικές εκλογές και θα αρχίσουν να στελεχώνονται τα ψηφοδέλτια των αστικών κομμάτων οι "μεταγραφές" των πολιτικάντηδων, είναι δεδομένο ότι θα συνεχίζονται. Θα παρακολουθούμε δηλαδή γεγονότα που θα μας θυμίζουν... σκηνές από Δελφινάριο.

Η τελευταία κωμική παράσταση που έκανε πρεμιέρα σήμερα έχει τίτλο "Ο Θεοχαρόπουλος υπουργός" και πιο αρμόδιος από μας για να την σχολιάσει είναι ένας πρώην σύντροφος του. Ο Θόδωρος Μαργαρίτης:

«Στο υπουργείο Τουρισμού τοποθετήθηκε κάποιος που αντιμετωπίζει την πολιτική ως τουρίστας. Τον Δεκέμβρη καταψηφίζει την κυβέρνηση στον προϋπολογισμό και δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης και τον Μάιο ορκίζεται υπουργός της. 
Από γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης στην κυβέρνηση Σαμαρά βρίσκεται σήμερα σε θέση υπουργού στην κυβέρνηση Τσίπρα. Πρόκειται για πράξεις που τραυματίζουν την έννοια της πολιτικής»
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

4 Μαΐου 2019 στις 8:29 μ.μ.

Ο Θεοχαροπουλος ο τουριστας το νεο αποκτημα λαφυρο του Συριζα
αναβαθμιστηκε για να εμπεδωθει η σναλλαγη και να στεριωσει το
συνοικεσιο

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger