Home » , , » Η Ο. Γεροβασίλη χαρακτήρισε "ανεξάρτητη και αντικειμενική" την δημοσιογράφο Μίνα Καραμήτρου και γέλασαν και τα πλακάκια του Μαξίμου.

Η Ο. Γεροβασίλη χαρακτήρισε "ανεξάρτητη και αντικειμενική" την δημοσιογράφο Μίνα Καραμήτρου και γέλασαν και τα πλακάκια του Μαξίμου.

Από giorgis , Τρίτη 14 Μαΐου 2019 | 3:48 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Αυτή η παπαριά που έγραψε σήμερα στον λογαριασμό της στο twitter η υπουργός μπάτσων και καταστολής είναι ... συλλεκτική.

Μας παρουσίασε την «κυρία στρατηγού» -έτσι αποκαλούν την δημοσιοκάφρο Μίνα Καραμήτρου οι ομόσταυλοι της, εξ αιτίας ότι ο άντρας της είναι μπάτσος- σαν μια δημοσιογράφο που "κάνει τη δουλειά της με προσήλωση στην ανεξαρτησία και την αντικειμενική πληροφόρηση" και γέλασαν και τα πλακάκια του Μαξίμου. (Η δήλωση του κυβερνητικού στελέχους έγινε με αφορμή ότι κάποιοι έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο της αστυνομικής συντάκτριας του CNN Greece).

Λογικό, απ' την μια μεριά, η υπουργός να αποδίδει τα εύσημα της, σε μια δημοσιολόγο που διαχρονικά αποτελεί τον άτυπο εκπρόσωπο τύπου του υπουργείου της και των μπάτσων γενικότερα. Προβληματικό, όμως για μας, που όλα αυτά τα χρόνια έχουμε παρακολουθήσει την επαγγελματική διαδρομή και τις "επιδόσεις" της κ. Καραμήτρου.
Αναφορές όπως αυτή της κ. Γεροβασίλη προκαλούν κατάγματα στην νοημοσύνη μας.

Με μια αναζήτηση στον ιστότοπο μας, θα πληροφορηθεί κάποιος την "ανεξαρτησία" και "αντικειμενικότητα" της «κυρίας στρατηγού».
Μόνο μια ανάρτηση παραθέτουμε απ' το ... μακρινό 2010 τότε που σαν δημοσιογράφος του Mega και σε μια εποχή αναζωπύρωσης της τρομοϋστερίας, είχε παραδεχτεί στους συναδέλφους της ότι δεν ήταν τίποτε άλλο παρά ένα παπαγαλάκι των μπάτσων:

    "Eτσι μου είπαν να πω, έτσι είπα"


Συνέβη προχτές αλλά εμείς σήμερα το μάθαμε και σας το μεταφέρουμε.

Βγαίνει στο κεντρικό δελτίο του Mega η δημοσιοκάφρος Μίνα Καραμήτρου, απ’ τα πιο πιστά παπαγαλάκια των μπάτσων, και αμολάει την παπαριά της. Ότι δηλαδή ένας από τους συλληφθέντες –τον κατονόμασε- που οι μπάτσοι παρουσιάζουν σαν μέλος του «Επαναστατικού Αγώνα», έκανε σκοποβολή με Καλάζνικοφ στoν Yμηττό ενώ οι ασφαλίτες τον παρακολουθούσαν.

Αργότερα στο κυλικείο του σταθμού, όπου υπήρχαν πολλοί εργαζόμενοι του Mega, την πλησιάζει συνάδελφος της και την ρωτάει: Καλά ρε Μίνα αφού τον παρακολουθούσαν να κάνει σκοποβολή, δεν τον ακολούθησαν μετά οι αστυνομικοί να δουν που θα πάει το όπλο και έτσι να ανακαλύψουν την γιάφκα των τρομοκρατών;

Και εκείνη εντελώς αφοπλιστικά του απαντάει: Α. δεν ξέρω, έτσι μου είπαν να πω έτσι είπα!!!

Τα σχόλια φυσικά περιττεύουν.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

14 Μαΐου 2019 στις 8:59 μ.μ.

Η κυρια Γεροβασιλη μπορει να παει και να παρει την αμοιβη της
για τα εγκωμια που επλεξε για την Καραμητρου τοσο απο την ιδια
οσο και απο το καναλι που υπηρετει Οσο για τους συριζεους αυτους
αστους δεν εχουν τετοιες ευαισθησιες που οι επαινοι της Γεροβασιλη
να τους συγκινησουν Αυτοι ζουν στον κοσμο τους στον κοσμο της πολιτι
κης τους νιρβανας

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger